Azimut | Benetti Sea you Εxclusive Event

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα συναρπαστικό διήμερο, πέρα από τα συνηθισμένα, έζησε η Μύκονος στις 28 και 29 Ιουλίου, με αφορμή τη δυναμική επιστροφή του Azimut | Benetti Group στην Ελλάδα από την First Quality Yachts.

 

Ατμόσφαιρα Saint Tropez σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου, την κοσμοπολίτικη Μύκονο, προσέφερε η First Quality Yachts, με στόχο μία απολαυστική, διαδραστική εμπειρία υψηλού επιπέδου για τους λάτρεις των πολυτελών σκαφών και όχι μόνο.

 

•    Το Azimut | Benetti Sea you exclusive event, άνοιξε στο εμβληματικό παλιό λιμάνι του νησιού που διαμορφώθηκε κατάλληλα, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους καλεσμένους αλλά και το κοινό από όλο τον κόσμο, να θαυμάσουν νέα μοντέλα της Azimut Yachts, καθώς και τα επιβλητικά Benetti yachts, τα οποία φιλόξενα δέχονταν τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες στο κατάστρωμά τους. Συγκεκριμένα όσοι παρευρέθηκαν, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και να απολαύσουν την απαράμιλλη πολυτέλεια των Azimut yachts: 80 Flybridge, 77s και Atlantis 43, αλλά και των Benetti yachts: Classic 121 ft και Supreme 132 ft.

 

Το boat viewing ολοκληρώθηκε με cocktail party στη θρυλική βεράντα του Remezzo, και κορυφώθηκε με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, με το λογότυπο της Azimut να φωτίζει το παλιό λιμάνι και τον Μυκονιάτικο νυχτερινό ουρανό.

 

Το exclusive διήμερο στο νησί των Ανέμων συνεχίστηκε για τους καλεσμένους την επόμενη μέρα, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και αγαπημένες παραλίες, αυτή του Solymar beach club restaurant, στο Καλό Λιβάδι, όπου το Azimut | Benetti beach lounge θα υποδέχεται και θα ενημερώνει φίλους και ενδιαφερόμενους, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Μαγευτικό ήταν το σκηνικό που διαμορφώθηκε στην πανέμορφη παραλία του Solymar με ένα εξωτικό playground από χαλιά και μαξιλάρες, όπου υπό τους ήχους του σαξοφώνου, οι καλεσμένοι χαλάρωναν απολαμβάνοντας γεύσεις από το sushi corner menu του αγαπημένου beach club restaurant, συνοδεία εκλεκτών κρασιών της Ferrari Trento.

Azimut | Benetti Sea you Εxclusive Event-1

Την επιμέλεια και τη διοργάνωση του event ανέλαβε και οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία η Amuse Concept Events.

 

Μετά την επιτυχία του λαμπερού διήμερου, το ραντεβού ανανεώθηκε από όλους τους παρισταμένους για το καλοκαίρι του 2018.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή