Το κτίριο με τις πολλές ζωές

Το κτίριο με τις πολλές ζωές

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο East End του Τορόντο στον Καναδά –μια περιοχή που υποδέχτηκε πολλούς  Έλληνες μετανάστες μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι ακόμη γνωστή για την ελληνική συνοικία της– ήρθε να προστεθεί πριν από μερικούς μήνες ένα στυλάτο μπουτίκ ξενοδοχείο.

Το The Broadview Hotel στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1891, που αρχικά φιλοξενούσε την Καναδική Εμπορική Τράπεζα, το 1907 ένα ξενοδοχείο και στη συνέχεια ένα από τα πιο γνωστά strip clubs της πόλης.

Μετά τη ριζική ανακατασκευή του, φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι στη γειτονιά, με ένα rooftop bar-εστιατόριο που απολαμβάνει πανοραμική θέα στην πόλη και θα λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Το café-bar του ισογείου σερβίρει ελαφρά γεύματα και ενδείκνυται για συναντήσεις, ενώ τα δωμάτια διαθέτουν τις στάνταρ ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου –όπως υπέρδιπλα κρεβάτια–, εκλεκτικό ντεκόρ, αλλά και απρόσμενες παροχές, όπως πικάπ με συλλογή jazz και hip hop βινυλίων, για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα.

thebroadviewhotel.ca

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή