Ένα μυρμήγκι στο πιάτο σας, εκκεντρικότητα ή υψηλή γαστρονομία;
Μερικοί από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο, όπως ο Ρενέ Ρετζέπι, έχουν στρέψει από καιρό το ενδιαφέρον τους στα έντομα που τρώγονται, εντάσσοντάς τα στα δημιουργικά μαγειρέματά τους.
Όμως, το Insects in the Backyard στην Μπανγκόκ είναι το πρώτο ταϊλανδέζικο εστιατόριο που προτείνει ολόκληρο μενού και τα ραβιόλια σερβίρονται με σκαθάρια, τα τορτελίνι με γρύλους και το τιραμισού με μεταξοσκώληκες.
Ο σεφ Ma Thitiwat λέει ότι δεν προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο, αλλά να κάνει πιο προσιτό ένα περίεργο δείπνο.