Η Ελλάδα στο πιάτο

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χτένια με προσούτο Ευρυτανίας, σφέλα Μεσσηνίας με γλυκό κυδώνι και σαλάτα ρόκα με τυρί Σαν Μιχάλη είναι μερικά από τα πιάτα που προτείνει το νέο μενού του εστιατορίου Βυζαντινό στο Hilton Αθηνών.

Ο σεφ των Michelin, Γιώργος Καπέρδας, φέρνει αέρα ανανέωσης στο εστιατόριο που έχει γίνει σημείο αναφοράς στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης εδώ και πάνω από 50 χρόνια.

Το μενού του δίνει έμφαση στην εποχικότητα και τιμά τα ελληνικά προϊόντα, με αγάπη στο comfort food.

Τις Κυριακές διαμορφώνεται παιδική γωνιά με ανιματέρ για τους λιλιπούτειους πελάτες.

Κρατήσεις στο 210-7281400.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή