Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής

21' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς εντός και εκτός Αθηνών

ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ

& KING GEORGE

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-1

 Οι σεφ της «Μεγάλης Βρεττανίας». (Φωτογραφία: © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΪΚΟΣ)

Στα δύο γειτονικά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος Μεγάλη Βρεταννία και King George, το GB Roof Garden και το Tudor Hall αντίστοιχα υπόσχονται αυθεντικές, εορταστικές εμπειρίες με θέα στη γιορτινή πρωτεύουσα.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Η φιλοσοφία μου είναι λιτή κουζίνα με έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες και άριστη τεχνική», εξηγεί ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Αστέριος Κουστούδης, executive chef των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Στο GB Roof Garden την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού περιλαμβάνει: παραδοσιακή γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα, κουκουνάρι και ξερά φρούτα ή εναλλακτικά φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος με καραμελωμένες ρίζες λαχανικών, μανιτάρια και σάλτσα από κρασί Porto και τρούφα, τα οποία συνοδεύονται από σαλάτα και κροκέτα από βασιλικό καβούρι, χειροποίητο ραβιόλι με πιτσούνι και φουά γκρα, ντουέτο από φιλέτο γλώσσας γεμιστό με θαλασσινά και φρικασέ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα γευτείτε: χτένια ceviche με χαβιάρι Ossetra, μανιτάρια Cepe, τερίνα φουά γκρα, μπλε αστακό, ραβιόλι με ελάφι και σάλτσα λευκής σοκολάτας, φιλέτο μόσχου Black Angus Rossini με φουά γκρα, μανιτάρια τρομπέτες και τερίνα από ουρά μόσχου.

Στο Tudor Hall του King George την παραμονή των Χριστουγέννων το δείπνο περιλαμβάνει: καρπάτσιο και ταρτάρ τόνου, βελουτέ από πράσινα σπαράγγια με φρέσκο σολομό, ραβιόλι με φουά γκρα και αστακό και επιλογή μεταξύ γεμιστής γαλοπούλας και μοσχαρίσιων φιλέτων γάλακτος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το μενού ξεκινά με σούπα σελινόριζας με μαύρη τρούφα και παρμεζάνα και συνεχίζεται με φουά γκρα, τσάτνεϊ από κυδώνι, ψητά χτένια με μανιτάρια, για να κορυφωθεί στο κυρίως πιάτο με καρδιά από μοσχαρίσιο φιλέτο με (σάλτσα) μουσελίν πατάτας και λευκά σπαράγγια. Η μαύρη σοκολάτα κυριαρχεί στα επιδόρπια σε ευφάνταστους συνδυασμούς από τον Arnaud Larher.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: GB Roof Garden: παραμονή Χριστουγέννων 225 ευρώ και Πρωτοχρονιάς 450 ευρώ το άτομο. Tudor Hall: παραμονή Χριστουγέννων 205 ευρώ και  Πρωτοχρονιάς 390 ευρώ το άτομο.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία διασκεδάστε με συνοδεία ζωντανής μουσικής στο πιάνο και φωνής από τις 9.30 το βράδυ με 55 ευρώ το άτομο. Η τιμή εισόδου περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια και συνοδευτικά.

• www.grandebretagne.gr

• Τηλ. 210-3330000

• www.kinggeorgeathens.com

• Τηλ. 210-3222210

HILTON

Χιλιάδες φωτάκια, δέντρα κι ένα κουκλίστικο χωριό μεταφέρουν νοερά Αθηναίους και επισκέπτες στα χριστουγεννιάτικα παζάρια της Βόρειας Ευρώπης και δίνουν το γιορτινό πνεύμα στο Hilton Αθηνών.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Μεγάλη πηγή έμπνευσης για τα εορταστικά μενού μας είναι τα υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία με προκαλούν κατά κάποιον τρόπο να βγάλω “τον καλύτερο εαυτό τους”! Έχω την τύχη να χρησιμοποιώ τις καλύτερες πρώτες ύλες, τις οποίες θέλω να παρουσιάζω με ευφάνταστο, δημιουργικό τρόπο, ιδίως τις ημέρες των εορτών που όλοι έχουμε τη διάθεση να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να νιώσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία. Δίνω μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και θέλω ο πελάτης να νιώσει την προσωπική φροντίδα, ότι το πιάτο δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν», σημειώνει ο executive chef Κώστας Αθανασίου.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Ορεκτικά με καπνιστό σολομό Balik, με βασιλικό καβούρι και χαβιάρι σολομού, αστακό ποσέ, τόνο Saku με νιφάδες παλαμίδας, ριζότο με σαμπάνια και τηγανητό φουά γκρα, ψητά χτένια με κρέμα κάστανου και σούπα από σελινόριζα με λάδι από σχοινόπρασο, κυρίως πιάτα με φιλέτο μαύρου χοίρου Ibérico με κρέμα από αγκινάρες Ιερουσαλήμ, λαχανάκια Βρυξελλών και σος βατόμουρου ή μοσχαρίσιο φιλέτο Αμερικής ανώτερης ποιότητας, με μους πατάτας, καραμελωμένα αντίδια και μανιτάρια σε τραγανή ζύμη, και επιδόρπια στα οποία κυριαρχεί η σοκολάτα (σφαίρα από μαύρη σοκολάτα Βελγίου με cremeux κάστανο ή λουκούμι από παντζάρι με φιστίκι και κατσικίσιο τυρί Triffle με μαύρη σοκολάτα Valrhona) συνθέτουν τα μενού της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Galaxy Bar.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ: Σαφράν, χαβιάρι και χειμερινή τρούφα είναι από τα αγαπημένα υλικά του σεφ Kώστα Αθανασίου για ένα εορταστικό μενού. «Oι σωστοί συνδυασμοί μπορούν να απογειώσουν ένα πιάτο και να δημιουργήσουν γευστικές “εκρήξεις» που μένουν στη μνήμη. Και βέβαια, ταιριάζουν με τη σαμπάνια, το απόλυτο ποτό της γιορτής», λέει χαρακτηριστικά.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον μπουφέ του Βυζαντινού κοστίζει 110 και 165 ευρώ το άτομο αντίστοιχα, ενώ στο Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton 165 και 345 ευρώ το άτομο αντίστοιχα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Μετά την πανδαισία γεύσεων, έρχεται η διασκέδαση. Καλωσορίστε τον νέο χρόνο στο Aethrion με live από τους Jo Black και συνεχίστε στο Galaxy Bar μέχρι το πρωί με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου. Για τη διαμονή σας το Hilton προτείνει την εορταστική προσφορά διαμονής, από 179 ευρώ με πρωινό, ενώ μπορείτε να καλωσορίσετε το νέο έτος ανανεωμένοι και λαμπεροί με τα εορταστικά πακέτα και τις προσφορές του Hiltonia Spa.

www.hiltonathens.gr 

• Για τα εορταστικά μενού: τηλ. 210-7281351

• Για την εορταστική προσφορά διαμονής (από 179 ευρώ με πρωινό): τηλ. 210-7281100

ELECTRA METROPOLIS ATHENS

Στο νέο μέλος του ομίλου ξενοδοχείων Electra, στο κέντρο της Αθήνας, θα απολαύσετε τις δημιουργίες του executive chef Σάκη Βενέτη και τη μοναδική θέα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-2

Ο executive chef Σάκης Βενέτης επιμελείται το μενού του Electra Metropolis Athens. (Φωτογραφία: Xρήστος Δράζος)

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Με στόχο πάντα να διατηρούμε υψηλά στάνταρ, τα γιορτινά μενού συνδυάζουν ελληνική πρώτη ύλη με σύγχρονη τεχνική και γεύσεις από την Ανατολή και τη Δύση. Παράδειγμα τα ασιατικά dumplings που παντρεύονται με καπνιστό σύγλινο Μάνης και χαβιάρι από την Άρτα στο μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς».

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: 140 ευρώ το άτομο την παραμονή των Χριστουγέννων και 235 ευρώ το άτομο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

www.electrahotels.gr

• Τηλ. 214-1006200

ELECTRA PALACE ATHENS

Δοκιμάστε πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων από όλο τον κόσμο στο roof garden του Electra Palace στην Πλάκα.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: Ο chef de cuisine Δανιήλ Τσαγκαρίδης δίνει έμφαση στον συνδυασμό των υλικών για ένα γευστικό fine dine δείπνο. «H φιλοσοφία μας είναι να παρουσιάσουμε δημιουργικά μενού με μοντέρνες τεχνικές και γεύσεις από όλο τoν κόσμο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια fusion cuisine», εξηγεί ο ίδιος. Χαρακτηριστικό πιάτο είναι ο αστακός με κρέμα αρακά, τσιπς μελανιού σουπιάς και άρωμα λεμονόχορτου.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: 95 ευρώ το άτομο την παραμονή των Χριστουγέννων και 130 ευρώ το άτομο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

www.electrahotels.gr

• Τηλ. 210-3370058

DOMOTEL KASTRI

Αν μείνετε στην Αθήνα τις φετινές γιορτές, μια ιδέα που δίνει την αίσθηση απόδρασης είναι να κατευθυνθείτε προς τα βόρεια προάστια και στο ξενοδοχείο Domotel Kastri, με την επιβλητική αρχιτεκτονική και το μοντέρνο interior design.

O executive chef του Domotel Kastri, Θοδωρής Καρίνος, και ο chef de cuisine Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος έχουν δημιουργήσει εορταστικά μενού με έμπνευση από ελληνικές πρώτες ύλες που μυρίζουν παράδοση σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές.

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-3

Αποδράστε μέσα στην πόλη επιλέγοντας να περάσετε τα ρεβεγιόν σας στο Domotel Kastri.

 

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Για την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού περιλαμβάνει: στήθος φασιανού και σελινόριζα με σος από καρύδια και χήνα ψητή με καραμελωμένο κυδώνι και γέμιση με κάστανα και χουρμάδες σε κρέπα μυρωδικών. Στο μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα γευτείτε για πρώτο πιάτο: timbale φρέσκου σολομού, ραγού με γαρίδες, καραβίδες και χτένια και σος με αυγά αχινού και για κυρίως φιλέτα από ζαρκάδι με μενταγιόν αστακού, πουρέ λαγόχορτου, τηγανίτα λαχανικών με σος κόκκινου κρασιού και άρωμα πικρής σοκολάτας.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων κοστίζει 80 ευρώ το άτομο και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 110 ευρώ το άτομο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Οι DJs του Pepper, Spector και Λουκία Σουπούλη, θα σας διασκεδάσουν μέχρι αργά τη νύχτα.

www.domotel.gr

• Τηλ. 210-3507100

RADISSON BLU PARK

Ένα ταξίδι στα άστρα υπόσχεται το Radisson Blu Park για τις εορταστικές βραδιές, στο εστιατόριο St’ Astra, στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Πεδίον του Άρεως. Εναλλακτικά, προτιμήστε το εστιατόριο Gallo Nero στο ισόγειο, που προσφέρει gala menu έξι πιάτων σε πιο χαλαρή διάθεση.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Στα φετινά εορταστικά μενού επιλέξαμε φρέσκα υλικά του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα έχουμε προσθέσει εκλεπτυσμένες νότες που προσδίδουν πολυτέλεια, όπως τα χτένια με ψητά σπαράγγια, το fondue με αστακό και χαβιάρι ή το tataki φρέσκου σολομού», εξηγεί ο σεφ Κώστας Τσίγκας.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Ξεκινήστε τη βραδιά με ένα κοκτέιλ, συνεχίστε με θαλασσινά ορεκτικά, αλλάξτε γεύση με δροσερή σαλάτα και περάστε στα κυρίως πιάτα με αργοψημένο baby χοιρινό την παραμονή των Χριστουγέννων και μοσχαρίσιο φιλέτο wellington την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στα επιδόρπια κυριαρχεί η σοκολάτα.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Μενού παραμονής Χριστουγέννων στο St’ Astra 80 ευρώ το άτομο και Πρωτοχρονιάς 130 ευρώ το άτομο, ενώ στο εστιατόριο Gallo Nero, με μενού έξι πιάτων 75 ευρώ το άτομο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Κεφάτο πάρτι στο Gallo Nero την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με μουσικές επιλογές από DJ.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Κάντε την κράτησή σας για ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς και μείνετε σ’ ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου στην ειδική τιμή των 90 ευρώ.

 

www.radissonblu.com

• Τηλ. 210-8894500

GRECOTEL PALLAS ATHENA

Λαμπερά, με κομψή, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική, είναι τα Χριστούγεννα στο art boutique ξενοδοχείο της Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, με δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους που παραπέμπουν σε νεοϋορκέζικη γκαλερί έργων τέχνης.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: Ο βραβευμένος σεφ Σάκης Τζανέτος και ο δεξιοτέχνης σεφ του ξενοδοχείου Γιάννης Ξενικάκης δημιούργησαν ένα εμπνευσμένο μενού, όπου πρωταγωνιστές είναι τα ολόφρεσκα και εξαιρετικής ποιότητας εποχικά υλικά.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού περιλαμβάνει: χτένια Saint Jacques με αντίβ και εστραγκόν, σούπα κίτρινης κολοκύθας, ραβιόλι κάστανο, τυρί chevre, ριζότο σαφράν και καραβίδες, αλλά και χειμωνιάτικο φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, κρούστα μανιταριών, mousseline γλυκοπατάτας και σάλτσα από κρασί Samos. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε καπνιστό χέλι, πουρέ κουνουπίδι, τραγανό chorizo, φινόκιο καπουτσίνο, καραβίδες με άρωμα μαύρης τρούφας ή εναλλακτικά σφυρίδα μπρεζέ, ραβιολάκι αστακού, κρέμα καρότο-σέλινο, μοσχολέμονο ή τέλος φιλέτο Wellington, σάλτσα φουά γκρα, φρέσκα μανιτάρια Girolle, πράσινα σπαράγγια, πατάτες Noisette.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Το δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων κοστίζει 80 ευρώ το άτομο και το δείπνο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 120 ευρώ το άτομο.

HIGHLIGHT: Μη χάσετε το μοναδικό Recovery Breakfast για τους ξενύχτηδες της Πρωτοχρονιάς και το εορταστικό brunch που έγινε must στην πόλη!

• www. grecotelpallasathena.com,

• Τηλ. 210-3250900

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

VAROULKO

Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα; Γιατί όχι; Τα φωτισμένα σκάφη που είναι δεμένα στο Μικρολίμανο είναι το ιδανικό ελληνικό σκηνικό για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το μενού που έχει ετοιμάσει ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου στο Βαρούλκο, που φέτος κλείνει 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-4

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Βασική μου επιδίωξη στα εορταστικά μενού είναι να ξυπνήσω παιδικές μνήμες γιορτών και να ζεστάνω καρδιές. Γι’ αυτό χρησιμοποίησα υλικά που κάνουν ακριβώς αυτό: το κάστανο και το καλαμπόκι θυμίζουν χειμώνα, τζάκι, χωριό ή ακόμα και τους πλανόδιους πωλητές, ενώ το ρόδι συμβολίζει το γούρι, συνδυασμένα με μικρές δόσεις πολυτέλειας, που τόσο έχουμε ανάγκη. Πολλές φορές εμπνέομαι από κλασικές συνταγές της μαμάς και τις προσαρμόζω στο θαλασσινό μενού του εστιατορίου, όπως τα κανελόνια γεμιστά με καραβίδα και τρούφα. Τα κυρίως πιάτα του γιορτινού μενού όμως είναι με κρέας, καθώς οι μέρες αυτές είναι άμεσα συνυφασμένες με κρεοφαγία. Έτσι το Βαρούλκο ξεπερνάει τα όριά του, για να ευχηθεί σε όλους ο καινούργιος χρόνος να μας δώσει ευτυχία, όπως αυτή που δίνουν στον ουρανίσκο οι γεύσεις των πιάτων μας».

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Την παραμονή των Χριστουγέννων θα απολαύσετε: σούπα καλαμπόκι με καβούρι, κανελόνια γκρατινέ, γεμιστά με καραβίδα και τρούφα, χριστόψαρο με χρωματιστά τοματίνια και σάλτσα ακτινίδιο και αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο με τερίνα πατάτας και πουρέ μήλου. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: σούπα κάστανο με καπνιστό οξύρρυγχο και λάδι άνηθου, καβούρι με αβοκάντο, ρόδι και τζίντζερ, γλώσσα ποσέ με κρούστα φουντουκιού και κρέμα τοπιναμπούρ, και rib-eye από μοσχάρι γάλακτος και πουρέ κολοκύθας με βανίλια. Όλα τα πιάτα ισχύουν μόνο για τα εορταστικά μενού.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ; Τα εορταστικά μενού της παραμονής των Χριστουγέννων και της  Πρωτοχρονιάς κοστίζουν 90 ευρώ το άτομο.

www.varoulko.gr

• Tηλ. 210-5228400

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΘΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

TITANIA

Ο φωτισμένος Παρθενώνας και η λαμπερή πόλη των Αθηνών δημιουργούν το πιο εορταστικό σκηνικό στο Olive Garden Bar & Restaurant, στον 11o  όροφο του ξενοδοχείου Titania, με τον executive chef Χρήστο Τζιλήρα να έχει ετοιμάσει μενού που θα «ντύσουν» γευστικά τα εορταστικά ρεβεγιόν.

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-5

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: Ο διακεκριμένος σεφ, που υπογράφει το μενού του Olive Garden τα τελευταία 12 χρόνια, περιγράφει τη φιλοσοφία του: «Στα εορταστικά μενού έμφαση δίνεται στην ποιότητα. Για τον λόγο αυτόν έχω επιλέξει φρέσκα υλικά εξαιρετικής ποιότητας από την εγχώρια και τη διεθνή αγορά, που αποσκοπούν να απογειώσουν γευστικά τους καλεσμένους μας. Οι επιρροές και η σύνθεση του μενού, με βάση τη γαλλική και την ελληνική κουζίνα, ολοκληρώνουν αρμονικά το γευστικό αποτέλεσμα. Ο πελάτης απολαμβάνει σπιτικό φαγητό με εναλλαγή γεύσεων και αρωμάτων, που δημιουργούν έντονη επιθυμία για το επόμενο γαστρονομικό ταξίδι σε ένα από τα εστιατόριά μας».

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Εκλεπτυσμένες γεύσεις αρμονικά συνδυασμένες στα εορταστικά μενού του Olive Garden υπόσχονται αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Τα μενού περιλαμβάνουν πρώτα πιάτα που αποτελούνται από: σαλάτα και ποπιέτα γλώσσας ή σούπα σελινόριζας με καραβίδα και γεμιστό ορτύκι, ενώ οι signature δημιουργίες του σεφ περιλαμβάνουν κανελόνι αστακού Thermidor με κρέμα κόκκινης κολοκύθας, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα από το όστρακό του, ψητή χήνα με παραδοσιακή γέμιση και ξηρούς καρπούς, strudel με γλυκοπατάτα, σταφίδες και σάλτσα μαύρης τρούφας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το κυρίως πιάτο είναι Roast Beef Black Angus, με τάρτα άγριων μανιταριών, πουρέ γλυκοπατάτας, γλασαρισμένα δαμάσκηνα και σάλτσα Vinsanto.

Για τα επιδόρπια, οι δημιουργίες του σεφ συνδυάζουν με ευφάνταστο τρόπο τις ελληνικές πρώτες ύλες και συνταγές με διεθνείς τεχνικές: Blue Stilton και αχλάδι ποσέ με σταφίδες σε σαμιώτικο κρασί, τραγανό φύλλο μπακλαβά και ντουέτο από μπάλες Valrhona με τριμμένο κουραμπιέ, σάλτσα καραμέλας και φρέσκα φρούτα του δάσους.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων-μενού έξι πιάτων 80 ευρώ το άτομο, ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς-μενού επτά πιάτων 105 ευρώ το άτομο ή μπουφές 55 ευρώ το άτομο.

www.titania.gr

• Τηλ. 210-3326000


ΛΑΜΠΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ELECTRA PALACE THESSALONIKI

Πάνω στην πλατεία Αριστοτέλους και με θέα από τον Όλυμπο έως τον Θερμαϊκό, οι γιορτινές βραδιές στο Electra Palace Thessaloniki αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωντάνιας της πόλης.

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-6

Το εστιατόριο Ορίζοντες Roof Garden του Electra Palace Thessaloniki.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Το μενού αναδεικνύει τα ελληνικά προϊόντα. Με καινούργιες τεχνικές επεμβαίνουμε στις παραδοσιακές συνταγές και τους δίνουμε μια νέα νότα. Παράδειγμα, η χοιρινή πανσέτα με ρυζόγαλο κολοκύθας, ψητά κάστανα και σάλτσα κόκκινου κρασιού Pinot Noir», λέει ο σεφ Κωνσταντίνος Μπαμπάθας.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: 80 ευρώ το άτομο την παραμονή των Χριστουγέννων και 130 ευρώ το άτομο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

www.electrahotels.gr

• Τηλ. 2310-294040

EXCELSIOR

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το ιστορικό κτίριο της οδού Κομνηνών υπόσχεται εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και προσεγμένες γεύσεις.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Επιλέγω τα υλικά με βάση την εποχικότητά τους, καθώς και τις διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας αρμονικά γεύσεις από την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική», εξηγεί ο executive chef του Excelsior, Γρηγόρης Καρακασίδης. Το γιορτινό μενού έχει σχεδιαστεί πάνω σε οικείες γεύσεις από την ελληνική γαστρονομική παράδοση με πινελιές από διεθνείς επιρροές.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Την παραμονή των Χριστουγέννων θα γευτείτε: σούπα βελουτέ με καπνιστό σολομό, γαλλική σαλάτα με φλούδες από προσούτο, ρολό γαλοπούλας και χριστουγεννιάτικο κορμό. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτείτε τον νέο χρόνο με καπνιστό σολομό, σούπα γλυκιάς κολοκύθας, σαλάτα με ψητά παντζάρια, μαύρο ταλιολίνι, αγριογούρουνο μπρεζέ και παγωτό Αλάσκα στον χώρο του Mezzanine ή στο εστιατορίο be* με μια πιο απλή εκδοχή του μενού: σούπα, σαλάτα και αγριογούρουνο.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Στο be* το χριστουγεννιάτικο μενού κοστίσει 45 ευρώ το άτομο, το πρωτοχρονιάτικο 55 ευρώ το άτομο, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το μενού στο Mezzanine κοστίζει 77 ευρώ το άτομο.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Deluxe δίκλινο δωμάτιο για τρεις διανυκτερεύσεις, πρωινό σε μπουφέ στο Roof Garden, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, gala δείπνο έξι πιάτων με σαμπάνια για καλωσόρισμα στο Mezzanine την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (2 άτομα), check out μέχρι τις 15.00 (κατόπιν διαθεσιμότητας), δωρεάν Wi-Fi και χρήση του γυμναστηρίου. Τιμή: 677 ευρώ.

www.excelsiorhotel.gr

• Τηλ. 2310-021000

HYATT REGENCY THESSALONIKI

Διακριτική κομψότητα και μοναδικές γαστρονομικές εμπνεύσεις υπόσχεται για τις φετινές γιορτές το Hyαtt Regency στη Θεσσαλονίκη.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Η φιλοσοφία των εορταστικών μενού βασίζεται στην απλότητα των πολύ καλών υλικών και στον άψογο συνδυασμό τους, με στόχο να προσφέρουμε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία», τονίζει ο σεφ Απόστολος Αλτάνης.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το μενού της παραμονής των Χριστουγέννων στο Ambrosia restaurant περιλαμβάνει βελουτέ τρούφας με καπνιστό σολομό, ριζότο γαλοπούλας με φουά γκρα, μοσχαρίσιο ή χοιρινό φιλέτο με δαμάσκηνα και κάστανα, για να ολοκληρωθεί με γλυκές δημιουργίες, συνοδευόμενες από Johnnie Walker Gold Label Reserve, καφέ ή τσάι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Grand Ballroom θα γευτείτε βελουτέ μήλου με χτένι χαβιάρι και τσιπς σπεκ, καπνιστό σολομό, ραβιόλες αστακού, στο κυρίως πιάτο θα σερβίρεται μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ κάστανου, μανιτάρια και σος τρούφας, ενώ στο τέλος θα απολαύσετε το γλυκό συνοδεία σαμπάνιας.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Παραμονή Χριστουγέννων 98 ευρώ το άτομο, παραμονή Πρωτοχρονιάς 148 ευρώ το άτομο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 ένα μοναδικό Russian Brunch ολοκληρώνει το γιορτινό κλίμα. Ο Sebastian Kellerhoff, σεφ από το Park Hyatt Ararat, θα ετοιμάσει αυθεντικές γεύσεις από τη Ρωσία, όπως borsch και stroganoff, οι οποίες θα συνοδεύονται από σαμπάνια και χαβιάρι.

www. thessaloniki.regency.hyatt.com

• Tηλ. 2310-401402


ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ,

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

// ΛΑΡΙΣΑ //

GRECOTEL LARISSA IMPERIAL

Το φανταστικό «Πάρκο των ευχών» και το ξενοδοχείο Larissa Imperial γίνονται ο ιδανικός οικογενειακός προορισμός για τις γιορτές.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Επιλέξαμε εκλεκτά τοπικά προϊόντα από τη Θεσσαλία και σε συνεργασία με τον σεφ του ομίλου Σάκη Τζανέτο δημιουργήσαμε μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις για τον εορταστικό μπουφέ», λέει ο σεφ Χρήστος Μητρούσης.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Οι προτάσεις των δύο ρεβεγιόν περιλαμβάνουν επιλογές από σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ενώ από τα κυρίως πιάτα θα διαλέξετε ανάμεσα σε λιγκουίνι με θαλασσινά, βασιλικό και τσίπουρο Τυρνάβου, πένες τρικολόρε με μανιτάρια Καλαμπάκας και άρωμα τρούφας, κοτόπουλο με θυμάρι και σάλτσα λευκού κρασιού, χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα μήλου αρωματισμένη με σχοινόπρασο, μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαρότο, αρνάκι με μίνι πατάτες Καλλιπεύκης, καρότα και σέλινο, χοιρινό καρέ γεμιστό με φέτα και κόκκινη πιπεριά, μπιφτεκάκια σχάρας και τραγανές πίτες, μοσχαράκι κοκκινιστό με πηλιορείτικες χυλοπίτες, αρνάκι ψητό με σάλτσα γιαουρτιού.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Χριστούγεννα 39 ευρώ το άτομο, Πρωτοχρονιά 44 ευρώ το άτομο.

HIGHLIGHT: Το Imperial Health Spa.

www.larissaimperial.com

• Tηλ. 2410-687600

// ΚΟΡΙΝΘΙΑ //

ALKYON RESORT

HOTEL & SPA

Την περίοδο των γιορτών, όλο το Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι αποπνέει ατμόσφαιρα οικογενειακής θαλπωρής, με τις παραδοσιακές γεύσεις και τη λάμψη των γιορτών να δημιουργούν ένα περιβάλλον ζεστής φιλοξενίας.  

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: Ο έμπειρος σεφ Σαμουήλ Κατσίνης, λαμβάνοντας υπόψη του ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου είναι κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, ετοιμάζει έναν πλούσιο μπουφέ αντάξιο της γιορτινής ατμόσφαιρας. Ο ίδιος εξηγεί πως δίνει μεγάλη έμφαση στην εντοπιότητα των υλικών, επιλέγοντας κυρίως κορινθιακά προϊόντα για την παρασκευή των φαγητών του, ώστε να πετυχαίνει γεύσεις οικείες, μαμαδίστικες και αγαπημένες.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Τα Χριστούγεννα η γαλοπούλα, παραγεμισμένη με κάστανα, συκωτάκια, κουκουνάρι και ξηρούς καρπούς της περιοχής, και την Πρωτοχρονιά το ψητό γουρουνόπουλο με τραγανή κρούστα και σάλτσα μήλου και τα μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα από πράσινο και ροζ πιπέρι είναι must. Τις προτάσεις ολοκληρώνουν τα εκλεκτά κρασιά και η ποικιλία γλυκών ολοκληρώνουν.

HIGHLIGHTS: Τη δική τους εορταστική νότα στη μαγική βραδιά θα δώσουν οι Piano Forte για γλέντι και χορό μέχρι το πρωί, ενώ ένα μικρό καλικαντζαράκι θα διασκεδάσει με τις απίθανες σκανταλιές του τους μικρούς μας φίλους.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: 45 ευρώ το άτομο το μενού Παραμονής Χριστουγέννων, 50 ευρώ το άτομο μενού παραμονής Πρωτοχρονιάς

ΔΙΑΜΟΝΗ: Ενδεικτική τιμή διαμονής κατ’ άτομο σε δίκλινο: από 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση (ισχύει για 4 διανυκτερεύσεις).

www.alkyonhotel.gr

• Tηλ. 27410-52010

// ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ //

ELATOS RESORT & HEALTH CLUB

Στο παραμυθένιο σκηνικό του Elatos Resort ο executive chef Γεώργιος Παπαδάκης έχει ετοιμάσει ένα μενού με έμφαση στις ελληνικές γεύσεις.

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-7

Elatos Resort & Health Club (Φωτογραφία: © Κώστας Αρβιλιάς)

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Την παραμονή των Χριστουγέννων θα επιλέξετε ανάμεσα σε ραγού αγριογούρουνου με αποξηραμένα σύκα και baby κρεμμυδάκια, ψημένο για μία μέρα σε μαυροδάφνη, συνοδεία πιλαφιού με σαφράν και ρόδι, και σε φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα κέδρου και μανιταριών πάνω σε πουρέ πατάτας και γλυκοπατάτας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι επιλογές σας είναι είτε φιλέτο μοσχαρίσιο αρωματισμένο με λάδι τρούφας, πάνω σε καπνιστό Portobello με λεμονάτο άγριο ρύζι, είτε αργοψημένη σέλα αρνιού γεμιστή με τοπικά τυριά, σέλινο και καρότο, με κυδωνάτες πατάτες φούρνου ραντισμένες με ελαιόλαδο και κόκκους πιπεριών.

Για τα παιδιά, τα κλασικά μπιφτεκάκια σχάρας πάνω σε φρυγανισμένο μπριός με πατάτες τηγανητές αποτελούν σίγουρη επιλογή.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Παραμονή Χριστουγέννων 90 ευρώ το άτομο και 40 ευρώ για τα παιδιά και παραμονή Πρωτοχρονιάς 110 ευρώ το άτομο και 40 ευρώ για τα παιδιά.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Με ελάχιστη διαμονή τις τρεις διανυκτερεύσεις, ένα classic chalet για δύο άτομα θα σας κοστίσει από 390 ανά διανυκτέρευση (το πρώτο παιδί έως 10 ετών δωρεάν). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ αμερικανικού τύπου και δωρεάν χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Την παραμονή των Χριστουγέννων, παράσταση μαγικών και κωμωδίας με τον Magic Tolto και ταχυδακτυλουργικά. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική και καραόκε. Επίσης, πλήθος από Spa & Fitness Activities από την έμπειρη ομάδα του Elatos Mountain Wellness.

www.elatosresort.gr

• Τηλ. 22340-61162-3

// ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ //

 DOMOTEL NEVE

Το Domotel Neve στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας και ο chef Γιάννης Ράπος δίνουν έμφαση στα τοπικά προϊόντα της γύρω περιοχής και παντρεύουν την παράδοση με τη μοντέρνα κουζίνα.

Το signature πιάτο του ρεβεγιόν είναι μοσχαράκι Vinsanto, ενώ στον μπουφέ θα υπάρχουν επιλογές από ορεκτικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπια.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Ενήλικες 45 ευρώ το άτομο και 25 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΙ; Ο τυχερός που θα πετύχει το φλουρί στην κοπή της πίτας θα κερδίσει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στο Domotel Neve.

www.domotel.gr

• Τηλ. 23810-39800

// ΜΕΤΣΟΒΟ //

ARIA HOTELS ,

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

Το ξενοδοχείο-οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ συνδυάζει τον κόσμο του κρασιού με την αγάπη για την τέχνη και τη ζεστή φιλοξενία στο μαγευτικό περιβάλλον του Μετσόβου.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Πλούσιος εορταστικός μπουφές για τα ρεβεγιόν με πολλές επιλογές από σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά και κυρίως πιάτα, όπως γαλοπούλα με εορταστική γέμιση, γουρουνόπουλο μελωμένο στον φούρνο, γεμιστό ρολό κιμά, μοσχαράκι με λαχανικά και μανιτάρια,  παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες και γλυκά.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Παραμονή Χριστουγέννων 35 ευρώ για τους ενήλικες και 17,50 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών και παραμονή Πρωτοχρονιάς 40 ευρώ για τους ενήλικες και 20 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η έκθεση «Δημιουργικές συναντήσεις 2017: Μιχάλης Κατζουράκης-Πέγκυ Κλιάφα-Βασίλης Γεροδήμος. Μεταμορφώσεις της ύλης», έως 15/01/2018 στην Πινακοθήκη  Αβέρωφ.

www.ariahotels.gr

• Tηλ. 26560-42505

// ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ //

ARIA HOTELS , KIPI SUITES

Απολαύστε τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Kipi Suites και γνωρίστε τις φυσικές ομορφιές του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Σούπα από άγρια μανιτάρια του δάσους με νιφάδες κάστανου και ψημένα φουντούκια, σαλάτα εποχής με πέστροφα, φιλέτο χοιρινό με πουρέ γλυκοπατάτας, ξινοτύρι και σάλτσα φασκόμηλο και ψητό κυδώνι με παγωτό μαστίχα, τα πιάτα του μενού της παραμονής των Χριστουγέννων. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με πρόβειο γιαούρτι και καβουρδισμένους ηλιόσπορους, κριθαρότο με άγρια μανιτάρια, άρωμα μετσοβόνε και σχοινόπρασο, ζαρκάδι μαγειρεμένο για ώρες στη γάστρα με παλαιωμένο κόκκινο κρασί και κάστανα. Για επιδόρπιο καραμελωμένα φρούτα με μέλι ελάτης σε φύλλο χωριάτικο και παγωτό μαστίχα.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Ρεβεγιόν 35 ευρώ το άτομο και 17,50 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών.

www.ariahotels.gr

• Tηλ. 26530-71995


ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

KINSTERNA HOTEL

Αφιέρωμα: Δείπνο γιορτής-8

Ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο στην καρδιά της λακωνικής γης, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη γραφική Μονεμβασιά, υπόσχεται να δώσει ξεχωριστή νότα στις φετινές γιορτές. Κάτω από πέτρινες βυζαντινές καμάρες, δίπλα σε ζεστά τζάκια και με διακριτική αλλά εορταστική διακόσμηση, το Kinsterna Hotel θα σας ταξιδέψει στον χρόνο. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την απόδραση έχει και το μενού που έχει ετοιμάσει ο chef Γιώργος Χάψας μαζί με τον sous chef Θεόδωρο Γκλιάτη.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο CHEF: «Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό μενού, κυρίως λακωνικό, με δικά μας προϊόντα, αλλά να συνδυάζει και τη σύγχρονη κουζίνα. Για παράδειγμα, δίπλα στο ντόπιο γουρουνάκι, αρωματισμένο με το πιο χαρακτηριστικό προϊόν της Λακωνίας, το πορτοκάλι, θα βρείτε μια σαλάτα με καπνιστή πέστροφα Ταϋγέτου αλλά και κινόα. Στο γλυκό συνδυάζουμε τη σοκολάτα με τις ντόπιες ελιές που έχουν βραστεί σε σιρόπι για περίπου 24 ώρες».

ΤΟ ΜΕΝΟΥ: Το μενού των δείπνων της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει: σούπα με κάστανο, μανιτάρια από το Γεωργίτσι Λακωνίας και τραγανό προζυμένιο ψωμί από τον ξυλόφουρνο, mesclun (δηλαδή μείγμα σαλατικών) με κινόα, καπνιστή πέστροφα Ταϋγέτου, φιστίκια Αιγίνης και dressing από ρόδια του κήπου, ντόπιο γουρουνάκι γάλακτος μαγειρεμένο για ώρες με πορτοκάλι και φρέσκο φασκόμηλο, κρέμα πατάτας, πράσο braise, ξινόμηλο και σάλτσα Xeres και για επιδόρπιο σοκολάτα Careiba Valrhona με crumble κακάο, αγουρέλαιο και ελιές καλαμών Kinsterna.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ: Βασική αρχή του ξενοδοχείου είναι να χρησιμοποιεί τοπικές πρώτες ύλες, είτε από τα δικά του μποστάνια είτε από τοπικούς μικρούς παραγωγούς. Έτσι, για το εορταστικό μενού τα μανιτάρια επιλέχθηκαν από τοπικό παραγωγό από το Γεωργίτσι, ενώ μια γυναίκα του χωριού θα ζυμώσει ψωμί και πίτες και θα τα ψήσει στον ξυλόφουρνο του ξενοδοχείου, μια διαδικασία που επαναλαμβάνεται άλλωστε κάθε Σάββατο. 

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ: Το δείπνο κοστίζει 70 ευρώ το άτομο.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Η εορταστική πρόταση διαμονής περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές: διαμονή τριών διανυκτερεύσεων, μία επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν, εορταστικό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) και της Πρωτοχρονιάς (31/12) (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται), πλούσιο εορταστικό brunch σε μπουφέ ανήμερα Χριστουγέννων (25/12) και Πρωτοχρονιάς (01/01) (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται), πρόσκληση σε απογευματινό τσάι και ζεστά ροφήματα από βότανα του κτήματος, συνοδευόμενα από μπουφέ εορταστικών γλυκισμάτων, συμμετοχή στο «Κυνήγι του θησαυρού στο αρχοντικό των ξωτικών», μάθημα ιππασίας με εκπαιδεύτρια μέσα στο κτήμα του αρχοντικού, πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό. Η τιμή του πακέτου ξεκινάει από 620 ευρώ για double δωμάτιο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Φέτος, για πρώτη φορά, το Kinsterna μετατρέπεται σε «Αρχοντικό των ξωτικών», όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό «Κυνήγι του θησαυρού». Τα γνωστά σε όλους μας ξωτικά το έσκασαν από τα παραμύθια, για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βρουν τον χαμένο θησαυρό ακολουθώντας τους γρίφους των ξωτικών, με αναφορές στη μακρά ιστορία και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρχοντικού!

www.kinsternahotel.gr

• Tηλ. 27320-66300

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή