Θα σε κάνω βασίλισσα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από 21 μήνες εργασιών αναστήλωσης και επέκτασης, άνοιξε εκ νέου τις πόρτες του το πεντάστερο ξενοδοχείο Adare Manor, που στεγάζεται από το 1988 στην ομώνυμη έπαυλη του χωριού Adare στην Ιρλανδία.

Η κατασκευή της ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, όταν ο Κόμης Β΄ του Dunraven, ο οποίος έπασχε από ποδάγρα, αποφάσισε, ύστερα από παρότρυνση της συζύγου του, να το ρίξει στην αρχιτεκτονική προκειμένου να ξεχαστεί.

Για τα επόμενα τριάντα χρόνια λοιπόν όργωσε Ιρλανδία, Αγγλία και άλλες χώρες της Ευρώπης αναζητώντας έμπνευση.

Το αποτέλεσμα: η νεογοτθική έπαυλη, με επιρροές από εκκλησίες και μεσαιωνικά κάστρα του 13ου αιώνα, στην οποία το πνεύμα του Κόμη ζει ακόμα και σίγουρα θα αισθανθείτε… βασιλιάδες.

Αν μάλιστα επιλέξετε μία από τις signature σουίτες του ξενοδοχείου, τη βασιλική περιποίηση αναλαμβάνει προσωπικός μπάτλερ.

Και τα υπόλοιπα δωμάτια όμως δεν υπολείπονται ανέσεων και χλιδής.

Πέντε εστιατόρια θα σας κακομάθουν με τις γαστριμαργικές τους προτάσεις, ενώ, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας, ο χρόνος σας θα κυλήσει ευχάριστα στο spa, στο γήπεδο γκολφ ή στους ατελείωτους κήπους, που προσφέρονται για ειδυλλιακούς περιπάτους.

www.adaremanor.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή