Καλλιτεχνική φλέβα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ιστορική συνοικία Flatiron District του Μανχάταν, και συγκεκριµένα στο πρώην George Washington Hotel που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πολλούς φηµισµένους καλλιτέχνες (όπως τον δηµιουργό της pop art Keith Haring) αλλά και τον ποιητή W. H. Auden, στεγάζεται πλέον το νεοαφιχθέν Freehand New York.

Πρόκειται καταρχήν για ξενοδοχείο, το οποίο όµως στο πνεύµα του προκατόχου του δεν θα υποδέχεται µόνο ταξιδιώτες, αλλά και επιλεγµένους αποφοίτους του τµήµατος Καλών Τεχνών του Bard College, οι οποίοι µέσω ενός προγράµµατος υποτροφιών θα µπορούν να ζουν, να δηµιουργούν και να χρησιµοποιούν τους χώρους του για να εκθέτουν τα έργα τους.

Οι τοιχογραφίες που κοσµούν ήδη το φουαγέ και τα 395 υπνοδωµάτια φέρουν μάλιστα την υπογραφή τους.

Οι επιλογές διαµονής ποικίλλουν, από κοιτώνες µε κουκέτες µέχρι σουίτες µε υπέρδιπλα κρεβάτια, ενώ ιδιαίτερη έµφαση έχει δοθεί στο κεφάλαιο «φαγητό», με ασυνήθιστες επιλογές από Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή που σερβίρονται στο εστιατόριο Studio.

freehandhotels.com/new-york

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή