Παπικά μεγαλεία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μεγαλοπρεπής έπαυλη του 19ου αιώνα μετατρέπεται σε ξενοδοχείο στην Αβινιόν της Προβηγκίας, για να κάνει το όνειρο μιας αριστοκρατικής ζωής πραγματικότητα, έστω και για ένα βράδυ.

Το ξενοδοχείο La Divine Comédie υποδέχεται τους επισκέπτες του σε έναν κήπο-όαση που περιλαμβάνει πάνω από 100 είδη δέντρων και φυτών.

Τον 14ο αιώνα απολάμβανε τις βόλτες του σε αυτόν ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ιδιοκτήτης της έκτασης και βασικός ένοικος του ανακτόρου που υπήρχε τότε εδώ, καθώς στην Αβινιόν είχε μεταφερθεί εκείνη την εποχή προσωρινά η παπική έδρα από τη Ρώμη.

Η διαμονή προσφέρεται σε πέντε σουίτες, με ξεχωριστό χαρακτήρα η καθεμία, δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Gillers Jauffret.

Για τους σύγχρονους αριστοκράτες που θα μείνουν εδώ έχει προβλεφθεί spa και κέντρο ευεξίας, καθώς και μεγάλη εξωτερική πισίνα κάτω από τη σκιά των δέντρων.

la-divine-comedie.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή