ICONIC πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στη Σαντορίνη

ICONIC πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στη Σαντορίνη

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από την κοσμοσυρροή των Φηρών, στο Ημεροβίγλι, τον όμορφο οικισμό της Σαντορίνης, στο ψηλότερο σημείο της καλντέρας, το Iconic Santorini boutique hotel προσφέρει υπηρεσίες πέντε αστέρων και απευθύνεται στον ενημερωμένο, απαιτητικό ταξιδιώτη που αναζητά υψηλά στάνταρ στη διαμονή του.

Οι ιδιοκτήτες του Iconic Santorini boutique hotel αξιοποίησαν τις κάναβες και άλλα παραδοσιακά στοιχεία, όπως τα πέτρινα τζάκια και τους τοίχους με καμπύλες, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο που διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης.

Τα απλά υλικά συνυπάρχουν αρμονικά με το περιβάλλον, προτάσσοντας την ελληνικότητά τους. Ιδιαίτερα έπιπλα, διακοσμητικά και όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες υπηρετούν μια αισθητική που εκπέμπει κομψότητα και πολυτέλεια χωρίς υπερβολές.

ICONIC πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στη Σαντορίνη-1

Με απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο, το λευκό κέλυφος του Iconic Santorini συναντά το βαθύ μπλε του Αιγαίου, καθώς τίποτε δεν περιορίζει τη θέα από τις βεράντες του που αναπτύσσονται σε πέντε επίπεδα. Οι παλιές στέρνες μετατράπηκαν σε ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εφοδιασμένες με jets για αναζωογονητικό μασάζ.

ICONIC πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στη Σαντορίνη-2

Για να μπορέσετε να αφεθείτε και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, κάθε σουίτα έχει τη δική της μικρή αυλή με ομπρέλες, σεζ λονγκ και ελληνικά βότανα που αναδίδουν τα αρώματα τους. Μετά το απολαυστικό πρωινό και τη βουτιά στην πισίνα, χαλαρώστε με τα προϊόντα περιποίησης Aēsop® που θα χρησιμοποιήσετε για το μπάνιο σας και απολαύστε τον ύπνο σας στο υπέρδιπλο κρεβάτι COCO-MAT® 4 Layer Bed. 

 

ICONIC πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στη Σαντορίνη-3

Στο Iconic Santorini boutique hotel θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γευτείτε αυθεντική ελληνική κουζίνα και παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες με φρέσκα, ντόπια προϊόντα. Η λιτή αισθητική του εστιατορίου Pergola αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις γεύσεις και στη μαγευτική θέα – ιδιαίτερα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

ICONIC πολυτέλεια και ιδιωτικότητα στη Σαντορίνη-4

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου www.iconicsantorini.com.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή