Διακοπές στη γαλάζια λίμνη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ενώ η Ισλανδία παίρνει μέτρα κατά του μαζικού τουρισμού, η εταιρεία Blue Lagoon Iceland, που διαχειρίζεται το διασημότερο ίσως αξιοθέατο της χώρας, την Blue Lagoon, κανεί τη δική της πρόταση για το είδος τουρισμού που θα ήθελε να προσελκύει.

Το «The Retreat» είναι μια πολυτελής πρόταση διαμονής για όσους μπορούν και θέλουν να ζήσουν το «κάτι άλλο» στις διακοπές τους.

Φανταστείτε να ξυπνάτε σε μία από τις σουίτες του και να αντικρίζετε από το παράθυρό σας από τη μία το ισλανδικό σεληνιακό τοπίο και από την άλλη μια γεωθερμική λίμνη, που μοιάζει να εξαφανίζεται μέσα στους ατμούς.

Και σαν να μην έφτανε το φυσικό spa, να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μασάζ ή μια αποτοξινωτική θεραπεία με φύκια και άλατα εντός του ξενοδοχείου, σε έναν χώρο χτισμένο σε βράχο από λάβα.

Ως επιστέγασμα της μοναδικής αυτής εμπειρίας, έρχονται και δύο γκουρμέ εστιατόρια για την… τροφή, εκτός της ψυχής, και του σώματος.

www.bluelagoon.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή