Με την Blue Star Ferries, οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο

Με την Blue Star Ferries, οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την Blue Star Ferries θα νιώσετε στο Αιγαίο σαν στο σπίτι σας. Και θα απολαύσετε υψηλές υπηρεσίες ταξιδιού αλλά και εμπειρίες αναψυχής σχεδιασμένες ειδικά για εσάς, στους άνετους και εξαιρετικής αισθητικής χώρους των πλοίων της. Οι ώρες που θα είστε εν πλω θα είναι και διασκεδαστικές και ξεκούραστες.

Βρείτε προορισμό

Πάρτε ιδέες από τις καθημερινές αναχωρήσεις των πλοίων της Blue Star Ferries και βρείτε τον επόμενο προορισμό σας.

Με την Blue Star Ferries, οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο-1

Από το λιμάνι του Πειραιά:

• προς τα Δωδεκάνησα: Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάρπαθο

• προς τις Κυκλάδες: Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Ανάφη, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα

• προς τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου: Χίο, Μυτιλήνη, Ικαρία & Φούρνους

• προς την Κρήτη: Ηράκλειο & Χανιά

Το ταξίδι γίνεται εμπειρία

Σε όλα τα πλοία της, η Blue Star Ferries υποδέχεται παλιούς και νέους ταξιδιώτες με την ίδια φροντίδα και ζεστή φιλοξενία. Χαλαρώστε στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος με γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, καφέ ή ποτό. Εναλλακτικά, ξεκουραστείτε στην καμπίνα σας και επισκεφτείτε τα εστιατόρια  A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House για να δοκιμάσετε ελληνική κουζίνα ή ένα casual γεύμα.

Με την Blue Star Ferries, οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο-2

Στα καταστήματα των πλοίων θα βρείτε κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και προϊόντα της σειράς Blue Star Ferries. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet με κάρτα Wi-Fi και να κάνετε ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου.

Blue Star Ferries θέλει να βελτιώνεται και να καινοτομεί. Η νέα υπηρεσία της @sea απέσπασε ασημένια διάκριση στα Tourism AWARDS 2018. Η infotainment πλατφόρμα παρέχει ελεύθερη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία. Ενημερωθείτε για την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων, ή διασκεδάστε με κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.ά.

Αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, επιλέξτε καμπίνα με διακοσμήσεις του παιδικού ήρωα BlueStarinο και προμηθευτείτε από τη ρεσεψιόν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Με την Blue Star Ferries, οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο-3

Ειδικές προσφορές

• Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα, έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.

• Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια με την εξαργύρωση πόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.seasmiles.com. Επίσης, ενημερωθείτε για τις προσφορές της περιόδου που θα ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

* Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο www. bluestarferries.com.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή