Μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας από το νησί της Κω

Μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας από το νησί της Κω

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Triton και το Mistral αποτελούν και πάλι ένα πραγματικό στολίδι για το νησί της Κω και είναι έτοιμα να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν τους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες του νησιού.

Το παραλιακό ξενοδοχείο και το εστιατόριο του που αποτελούν κλασσικό «σημείο αναφοράς» στο νησί, είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές από το σεισμό. Διατηρώντας την γνώριμη και οικεία φυσιογνωμία και τα κλασσικά στοιχεία του το ξενοδοχείο ανακατασκευάστηκε υποδειγματικά από την αρχιτέκτονα – μηχανικό Εργίνα Μακρίδου με αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές. Οι χώροι που είχαν υποστεί ζημιές ανακαινίστηκαν και εναρμονίστηκαν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.

 

Στο πλαίσιο της ανακατασκευής ανανεώθηκε και το αγαπημένο εστιατόριο των Κώων, το Αβάντι, στο ισόγειο του ξενοδοχείου που με το νέο του όνομα Mistral, επιδιώκει να φέρει έναν νέο άνεμο στη γαστρονομία και την αισθητική του νησιού.

Μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας από το νησί της Κω-1

Με ευφάνταστα πιάτα δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και μια ευρεία γκάμα επιλογών για καφέ, ελαφρύ γεύμα, απογευματινό απεριτίφ ή δείπνο αλλά και ειδικό μενού για παιδιά, το mistral επιθυμεί να συνεχίσει να είναι σημείο συνάντησης για τους κατοίκους του νησιού και να αποτελέσει γευστικό προορισμό για τους επισκέπτες του, με την υπογραφή του κοσμοπολίτη σεφ Χρήστου Γανόγλου.

Βασιλέως Γεωργίου 4, Κως ΤΚ. 853 00

Τηλ.  2242 020040

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή