Όσοι πιστοί προσέλθετε

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γεγονός ότι το κτίριο που κλήθηκε να ανακαινίσει και να μετατρέψει σε μπουτίκ ξενοδοχείο στέγαζε την έδρα της Βαπτιστικής Εκκλησίας στο Λονδίνο από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι τα 1960s δεν μοιάζει να περιόρισε τις επιλογές του διάσημου Γάλλου αρχιτέκτονα και διακοσμητή Jacques Garcia.

Αντιθέτως τον ώθησε σε μια ανακτορικού τύπου μεγαλοπρέπεια, που φλερτάρει με ενδιαφέροντα τρόπο με το ευσεβές και εγκρατές παρελθόν του οικοδομήματος.

Βελούδινοι καναπέδες σε έντονα χρώματα, δερμάτινη επένδυση στους τοίχους, ταπετσαρίες με παγόνια, πολυέλαιοι και 39 δωμάτια πολυτελώς εξοπλισμένα με υπέρδιπλα κρεβάτια, μεταξωτά κεφαλάρια και μαρμάρινα μπάνια αποτελούν κομμάτι του σκηνικού του ξενοδοχείου L’Oscar στη συνοικία Holborn.

Για όσους θέλουν να ενδώσουν στις δημιουργίες του σεφ, το ημιφωτισμένο Baptist Bar & Grill, που στεγάζεται στο αυθεντικό παρεκκλήσι, τους περιμένει για μια γαστρονομική μυσταγωγία.

www.loscar.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή