Ευφορία ψυχής

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον τουρισµό ευεξίας να αποτελεί έναν από τους πιο δυναµικά αναπτυσσόµενους κλάδους της οικονοµίας παγκοσµίως, είναι καλός οιωνός ότι η Ελλάδα αποκτά το πρώτο της ολιστικό well-being destination spa, και µάλιστα σε έναν τόπο που αποπνέει μυστηριακή αύρα, τον Μυστρά.

Το Euphoria Retreat, μια αμιγώς ελληνική επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, εγκαινιάστηκε μόλις τον περασμένο μήνα στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους 78 στρεμμάτων και στόχο έχει να µυήσει τους επισκέπτες στον κόσµο της ολιστικής ευζωίας.

Διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες προδιαγραφών πεντάστερου ξενοδοχείου και ένα εντυπωσιακό τετραώροφο υπόσκαφο spa, στο οποίο δεσπόζει μια επιβλητική σφαιρική εσωτερική πισίνα εμπνευσμένη από τον θόλο της Αγίας Σοφίας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέγουν μέσα από μια πλούσια γκάμα προγραμμάτων και θεραπειών που βασίζονται στο πάντρεμα των διδαγμάτων του Ιπποκράτη και της κινεζικής ιατρικής και πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ιατρών, συμβούλων, διατροφολόγων, θεραπευτών, γυμναστών κ.ά.

euphoriaretreat.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή