ΤΑΞΙΔΙΑ

Φιλόξενη ζυθοποιϊα

filoxeni-zythopoiia-2279459

Τον Μάρτιο του 2017 η σκωτσέζικη ζυθοποιία BrewDog αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικτυακή καμπάνια ανεύρεσης πόρων (crowdfunding), προκειμένου να δημιουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο μπίρας στον κόσμο.

Κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 300.000 δολάρια, όταν μάλιστα ο αρχικός στόχος της εκστρατείας ήταν μόλις 75.000. Hip και νεανικό, όπως και η φιλοσοφία της ζυθοποιίας, το ξενοδοχείο DogHouse άνοιξε φέτος το καλοκαίρι στο Κολόμπους του Οχάιο, εντός των εκεί εγκαταστάσεων της BrewDog, και προσφέρει στους επισκέπτες 32 δωμάτια.

filoxeni-zythopoiia0

Τα τέσσερα από αυτά είναι dog-friendly (οι ταξιδιώτες- ιδιοκτήτες κατοικιδίων μπορούν να έχουν μαζί και τον σκύλο τους), ενώ οκτώ έχουν θέα από τα παράθυρά τους στους χώρους ζυθοποίησης.

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ειδική βρύση, από όπου ρέει άφθονη η μπίρα που έχει προεπιλέξει ο επισκέπτης, ψυγειάκι με ετικέτες BrewDog και άλλων ζυθοποιείων, καθώς επίσης έξτρα εντοιχισμένο ψυγειάκι στο ντους για…ώρα ανάγκης.

Το ξενοδοχείο, τέλος, έχει να επιδείξει το δικό του διαδραστικό Μουσείο Μπίρας, που λειτουργεί επίσης ως συνεδριακός χώρος.
brewdog.com/usa/doghouse