Τροφή για σκέψη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, ένα αντικομφορμιστικό ξενοδοχείο έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε για τη φιλοξενία.

Και μόνο το όνομά του, Eaton Workshop (όπου workshop σημαίνει εργαστήριο), σε προϊδεάζει για μια… διαφορετική διαμονή. Eμπνευσμένη από τα πολιτικά κινήματα που κίνησαν τα νήματα της ιστορίας, η ακτιβίστρια ιδρύτριά του, Katherine Lo, οραματίστηκε έναν «ουτοπικό χώρο συνεύρεσης», όπου μεταρρυθμιστές και δημιουργικοί άνθρωποι θα μπορούν να μοιράζονται τις ιδέες τους για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον, ελεύθεροι λογοκρισίας.

Τροφή για σκέψη-1

Προς αυτή την κατεύθυνση, το ξενοδοχείο τούς παρέχει ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που ενθαρρύνουν τη συνεργασία, ραδιοφωνικό σταθμό για να εκφράζουν τη γνώμη τους, κινηματογράφο και γκαλερί για να προβάλλουν τα έργα τους, καθώς και βιβλία για την πολιτική και την τέχνη, σε καθένα από τα 209 δωμάτια, προσφέροντάς τους πνευματικά ερεθίσματα για να αλλάξουν τον κόσμο. eatonworkshop.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή