Vogue: Είναι οι μιλένιαλς χειρότεροι από τους μπούμερς;

Vogue: Είναι οι μιλένιαλς χειρότεροι από τους μπούμερς;

Ακούω διαρκώς ένα λίβελο κατά των νέων. Tο ίδιο στερεότυπο κατηγορώ εναντίον των μιλένιαλς, στο οποίο συχνά συμμετέχω κι εγώ.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακούω διαρκώς ένα λίβελο κατά των νέων. Tο ίδιο στερεότυπο κατηγορώ εναντίον των μιλένιαλς, στο οποίο συχνά συμμετέχω κι εγώ. Οτι είναι ανέραστοι, ανορεξικοί, εθισμένοι στην πορνογραφία · πως δεν ξέρουν να μιλούν, ούτε να γράφουν ελληνικά · ότι ποζάρουν ασταμάτητα στο Instagram και πάσχουν από ισόβιο fomo (fear of missing out, φόβος ότι κάτι χάνουν)· πως κάνουν πλαστικές από τα 18 και θέλουν να έχουν το ίδιο, πανομοιότυπο πρόσωπο · ότι δεν διαβάζουν κι είναι κολλημένοι σε μια οθόνη που είναι η ζωή τους, η αναπνοή τους · πως είναι κυνικοί και στοχοπροσηλωμένοι στον εαυτό τους, την καριέρα, την επιτυχία, το χρήμα, χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα · πως έχουν διαποτιστεί από τη βία και δεν τους νοιάζει τίποτα-γι’ αυτό αγαπούν το Squid Game.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη Vogue 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή