To Oscar look της Kristen Stewart ήταν κάτι παραπάνω από fashion statement

To Oscar look της Kristen Stewart ήταν κάτι παραπάνω από fashion statement

Στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ, η Kristen Stewart επισφράγισε για ακόμα μια φορά την σχέση της με τον οίκο Chanel, υιοθετώντας ένα αυθεντικό look που τόνιζε την προσωπικότητά της

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά την διάρκεια της περιοδείας της για την ταινία Spencer, η Kristen Stewart απέδειξε πολλές φορές την ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ της στο κόκκινο χαλί. Τα looks που επέλεξε για την Awards Season, πολλά από τα οποία είχαν την υπογραφή του οίκου Chanel, συνδύαζαν κομψές τουαλέτες και ποδηλατικά σορτς, κομμάτια που θα ενέκρινε και η ίδια η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, κάτι που η ηθοποιός είχε σίγουρα κατά νου καθώς σχεδίαζε τις εμφανίσεις της με την στυλίστρια Tara Swennen. “Ήταν μια εμπειρία-πρόκληση να υποδυθώ αυτό τον χαρακήρα που συμπτωματικά αγαπούσε την Chanel τόσο πολύ, όσο και εγώ”, εξηγεί η Kristen Stewart. “ H Chanel έχει μια ακεραιότητα και έναν σεβασμό για την τέχνη και την ιστορία, οπότε ήταν ο ιδανικός συνεργάτης για να είμαι σίγουρη πως όλα θα γίνουν σωστά. Για να βεβαιωθώ πως το αποτέλεσμα θα είχε μια αλήθεια, μια δέσμευση και την απαραίτητη ειλικρίνεια”, συνεχίζει η ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέχεια στη VOGUE

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή