Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου μιλά στη Vogue γι’ αυτό το πρόσωπο που την απελευθέρωσε

Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου μιλά στη Vogue γι’ αυτό το πρόσωπο που την απελευθέρωσε

Μια γυναίκα ελεύθερη μένει πιστή στον εαυτό της, ακούει την εσωτερική της δύναμη, αντιμετωπίζει τους φόβους και γίνεται με την σειρά της έμπνευση για όλους μας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα ελεύθερη μένει πιστή στον εαυτό της, ακούει την εσωτερική της δύναμη, αντιμετωπίζει τους φόβους και γίνεται με την σειρά της έμπνευση για όλους μας. Η Vogue και ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent, ένωσαν τη φωνή τους με τρεις αγαπημένες γυναίκες, καλώντας τες να μοιραστούν μαζί μας αυτό το πρόσωπο που τις βοήθησε να απελευθερωθούν και να σπάσουν τα στερεότυπα. You Made Me Libre, μια φράση που γίνεται η ομπρέλα που μας ενώνει να διεκδικήσουμε τα θέλω μας.

Ελευθερία είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σου ανοίγουν νέους δρόμους για να πετάξεις και να απελευθερώσεις την φλόγα που κρύβεις μέσα σου. Να σε εμπνέουν να ζεις χωρίς όρια και στερεότυπα, να πιστεύουν σε εσένα και τον μοναδικό εαυτό σου. Ένας μέντορας, ένας πιστός φίλος, η οικογένεια, ένας άνθρωπος που θαυμάζουμε από μικροί, όλοι τους μπορούν να γίνουν η κινητήριος δύναμη που έχουμε ανάγκη για να απελευθερωθούμε, να πιστέψουμε σε κάτι καλύτερο και να ξεπεράσουμε ακόμα και τον πιο μικρό φόβο μας που μας κρατά στο έδαφος.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή