Τα sneakers που φορούν οι royals

Το royal style έχει τα μυστικά του για να δείχνει πάντα polished. Αυτά είναι τα σωστά sneakers που αξίζει να προσθέσετε σε μια διαχρονική γκαρνταρόμπα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα sneakers θεωρούνται essentials για κάθε γκαρνταρόμπα. Αρχικά αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το athleisure και γενικά το πιο relaxed look, έγινε τάση πριν από μερικά χρόνια και τελικά επικράτησε στην καθημερινότητα, επαναπροσδιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό το στυλ μας. Πλέον το athleisure έδωσε την θέση του και στο sporty, με τον συνδυασμό tracksuit-sneakers να θεωρείται πια super cool.

Το 2013 η Phoebe Philo φόρεσε λευκά sneakers Stan Smith και βγήκε στο τέλος του fashion show της να χαιρετίσει το κοινό, καθιερώντας έτσι τα λευκά sneakers ακόμα και στο office look, συνδυασμένα με κοστούμια. Τα sneakers είναι τα παπούτσια που συναντάμε πλέον και στο πιο relaxed look των royals. H Kate Middleton, η Βασίλισσα Letizia, η Charlotte Casiraghi, ανήκουν στην γενιά των royals που προτιμούν να φορούν τζιν παντελόνι και sneakers, αντί για αυστηρά φορέματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη VOGUE

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή