Η Vogue κατέγραψε όλα τα trends από το Chanel show

Η Vogue κατέγραψε όλα τα trends από το Chanel show

Η Vogue καταγράφει όλα τα trends και τα style moments από το Chanel Cruise 2022/23 show

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μόντε Κάρλο είναι ένας σταθμός με ιδιαίτερη σημασία για την Virginie Viard και τον οίκο Chanel. Καθόλου τυχαίο που το Chanel Cruise 2022/23 μας ταξίδεψε στο Μονακό. «Για εμένα το Μονακό είναι κυρίως συναισθήματα. Είναι ο Karl, η Καρολίνα, η Charlotte. Από την αρχή ήξερα πως έπρεπε να παρουσιάσω ένα show εκεί και συγκεκριμένα στο Beach Hotel. Εξάλλου, το ονειρευόταν και ο Karl», περιγράφει η creative director του οίκου Chanel Virginie Viard.

H Coco Chanel ήταν ιδιαίτερα προληπτική, γι’ αυτό και σύμβολα όπως τα ζώδια ή οι αριθμοί πάντα θεωρούνταν άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία του οίκου (η ίδια ήταν λιοντάρι, το πέμπτο κατά σειρά ζώδιο, άρα No.5). Καθόλου τυχαίο επίσης που το Chanel Cruise 2022/23 show πραγματοποιήθηκε στις 5/5/22, μια ημερομηνία που περιέχει τους δύο signature αριθμούς της Chanel. Για το 5 η ιστορία έχει ήδη μιλήσει, όσο για το 22, η νέα 22 bag είναι ήδη big hit στις μπουτίκ.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή