Τζιν παντελόνι και το καλοκαίρι: Οι συνδυασμοί για το γραφείο και τις διακοπές

Τζιν παντελόνι και το καλοκαίρι: Οι συνδυασμοί για το γραφείο και τις διακοπές

Ο οδηγός Vogue για να εντάξετε το τζιν σας στα πιο fresh looks και να συνεχίσετε να το φοράτε και το καλοκαίρι.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τζιν παντελόνι έχει πάντα θέση στην γκαρνταρόμπα μας, ακόμα και τις πιο ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Με το σωστό τζιν παντελόνι, το σίγουρο είναι πως το καθημερινό styling γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Αρκεί να το συνδυάσουμε σωστά και να δημιουργήσουμε δροσερούς συνδυασμούς, που θα μας ακολουθούν στο γραφείο, την πόλη, αλλά και τις διακοπές.

Ακολουθήστε τα style tricks της Vogue για να φοράτε το τζιν σας day to night και σε κάθε περίσταση. Το καλοκαίρι είναι καλύτερο να αποφύγετε τα στενά τζιν παντελόνια που κολλούν στο δέρμα και να προτιμήσετε baggy τζιν, wide-leg ή cropped, καθώς είναι πιο φαρδιά και ανάλαφρα. Αντίστοιχα και για το επάνω μέρος του σώματος, επιλέξτε αέρινες γραμμές όπως ένα λινό πουκάμισο, ένα backless top, ένα βαμβακερό tank top, κομμάτια δηλαδή από δροσερά υφάσματα. Φυσικά δεν υπάρχει μόνο το κλασικό μπλε τζιν. Ειδικά το καλοκαίρι, στην πρώτη γραμμή της γκαρνταρόμπας μας, μπαίνει το λευκό τζιν παντελόνι, που συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και μπορεί να γίνει μέρος πολλών συνδυασμών.

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή