H Vogue στον γάμο της Britney Spears με τον Sam Asghari

H Vogue στον γάμο της Britney Spears με τον Sam Asghari

Η Britney Spears και ο Sam Asghari επισημοποίησαν τη σχέση τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου στην οικία τους στο Thousand Oaks του Los Angeles

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τραγουδίστρια της pop Britney Spears γνώρισε τον fitness expert, τον Οκτώβριο του 2016 στο set του music video “Slumber Party”, όπου ο Sam έπαιξε τον ρόλο του φλερτ της. Η φωτογραφία του ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές, αφού η Britney τον επέλεξε αμέσως. “Δεν χρειάστηκε να περάσω από audition,” είπε ο ίδιος. “Πήρα τη δουλειά κατευθείαν.”

Μετά από μερικούς μήνες η Britney βρήκε το τηλέφωνο του Sam στην τσάντα της. “Σκέφτηκα αμέσως:Έίναι πολύ όμορφος”, ανέφερε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη το 2017. “Οπότε του τηλεφώνησα, και από τότε… είναι πολύ αστείος, έχει τρομερό χιούμορ.”

Η σχέση τους έγινε instagram official την Πρωτοχρονιά του 2017, όταν η Britney ανέβασε ένα post από το dinner της με τον Sam. Από τότε έχουν κάνει πολλά workout videos μαζί. “Οι ασκήσεις μπορεί να είναι δικές μου, αλλά υπεύθυνη για τα videos είναι η σύντροφος μου. Αυτή είναι ο σκηνοθέτης,” ανέφερε ο Sam. “Είναι πολύ αστεία, όποτε τα ξαναβλέπω χαμογελάω.” Όταν η καμπάνια υπεράσπισης της Britney Spears άρχισε να διαδίδεται όλο και περισσότερο, ο Sam ήταν ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της. Κοινοποίησε στα social media selfie με t-shirt #FreeBritney και φυσικά γιόρτασε μαζί της όταν κέρδισε τη δικαστική διαμάχη, παίρνοντας πίσω τον έλεγχο της ζωής της από τον πατέρα της.

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή