Slouchy bag: Η τσάντα που θα κρατήσουμε το καλοκαίρι

Slouchy bag: Η τσάντα που θα κρατήσουμε το καλοκαίρι

Οι shoulder bags έχουν πλέον ανταγωνισμό. Στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα προσθέτουμε μια τσάντα σε χαλαρή γραμμή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο οίκος Chanel οδηγεί τα trends στις τσάντες, με το καλοκαίρι 2022 να μην αποτελεί εξαίρεση. Αυτή τη σεζόν είδαμε στα catwalks τη νέα Chanel 22 bag, με την slouchy γραμμή που θυμίζει pouch και τις μακριές αλυσίδες, για να μπορούμε να την κρατήσουμε στον ώμο. Μια τσάντα που συνδυάζει κομψότητα και ευελιξία, έχει ένα effortless στυλ που ταιριάζει στο καλοκαίρι, αλλά παράλληλα διατηρεί και το french chic στοιχείο.

Κάπως έτσι οι all-time classic shoulder bags, όπως και οι ladylike τσάντες, βρήκαν ανταγωνισμό, με ένα νέο laidback style να έρχεται στο προσκήνιο, αποτελώντας την It bag του καλοκαιριού. Στην πορεία είδαμε και άλλους οίκους να στρέφονται σε τσάντες με χαλαρή γραμμή για το επόμενο φθινόπωρο. Οι slouchy bags έκαναν την εμφάνισή τους στο show του οίκου Balenciaga, αλλά και στην συλλογή του brand Khaite με τις jumbo bags που γνωρίζουμε ήδη πως θα αποτελούν την μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου.

Οι slouchy τσάντες είναι άνετες και με το σωστό μέγεθος για να χωρούν όλα τα απαραίτητα της καθημερινότητας, έχοντας όλες τις προδιαγραφές να γίνουν οι go-to bags για το γραφείο και όλες τις city εμφανίσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή