6 chic μανικιούρ για τα office look του καλοκαιριού

6 chic μανικιούρ για τα office look του καλοκαιριού

Οι πιο κομψές προτάσεις στα νύχια, πλαισιώνουν σωστά ακόμα και το αυστηρό dress code του γραφείου. Ανακαλύψτε περισσότερα μανικιούρ μέσα από τον οδηγό της Vogue

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μανικιούρ μας θέλουμε και να ακολουθεί τους ρυθμούς της ζωής μας και να εναρμονίζεται με την γκαρνταρόμπα μας. Όσο και αν μας δελεάζουν τα εντυπωσιακά nail trends, πολλές φορές δεν ταιριάζουν με το καθημερινό στυλ στο γραφείο. Το office look είτε αυστηρό, είτε πιο χαλαρό, έχει τους κανόνες του για να δείχνει επαγγελματικό. Το μανικιούρ είναι η τελική πινελιά στο look μας, αρκεί να κάνουμε τις σωστές επιλογές, τόσο στο σχήμα των νυχιών, όσο και στα χρώματα.

Για ένα κομψό business outfit, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα μακριά νύχια, που άλλωστε δεν είναι και τόσο βολικά κατά την χρήση υπολογιστή. Προτιμήστε κοντά τετράγωνα νύχια, με στρογγυλεμένες άκρες ή και τα ιδιαίτερα chic almond nails. Όσο για τα χρώματα που θα επιλέξετε για το καλοκαιρινό μανικιούρ; Εμπνευστείτε από τις nail προτάσεις της Vogue, πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή