Summer Black: 8 κομμάτια-κλειδιά για να συνεχίσετε να φοράτε το μαύρο χρώμα

Summer Black: 8 κομμάτια-κλειδιά για να συνεχίσετε να φοράτε το μαύρο χρώμα

Το go-to look μας και για το καλοκαίρι, είναι total black. Επενδύστε στα ρούχα και αξεσουάρ που προτείνει η Vogue για summer chic εμφανίσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η βάση της γκαρνταρόμπας σας είναι μονοχρωματική ή και dark, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για το καλοκαίρι. Όλα τα φώτα στρέφονται στο total black, ακόμα και τις πιο ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, αποδεικνύοντας πως το summer black δεν είναι απλά τάση, αλλά φιλοσοφία και η αλάνθαστη επιλογή για το καθημερινό styling.

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα δεν χρειάζεται μόνο φλοράλ ή bold χρώματα. Το μαύρο χρώμα μπορεί να σας ακολουθεί head to toe, ορίζοντας τις πιο κομψές εμφανίσεις. Αρκεί να έχετε στην συλλογή σας τα κομμάτια-κλειδιά σε μαύρο χρώμα, για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά monochrome looks. Στην shopping list της Vogue, προστέθηκε το all-time classic καλοκαιρινό μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια που θα γίνουν το go-to shoe για την πόλη και την παραλία, όπως και ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, για πιο θηλυκές βραδινές εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή