Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας

Μανικιούρ: Τα 7 χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σας

Το μανικιούρ που επιλέγουμε τώρα αναδεικνύει την sunkissed επιδερμίδα μας και θα μας συνοδεύει στην διάρκεια των διακοπών μας

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αρχές του καλοκαιριού το μανικιούρ μας ακολουθεί τις πιο δυνατές τάσεις, με τα bold και τα πιο φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί ή το μπλε να πρωταγωνιστούν στα νύχια. Πλέον όμως η επιδερμίδα έχει αρχίσει να αποκτά το πολυπόθητο ηλιοκαμένο εφέ και καθώς πλησιάζουμε προς τις διακοπές, το μαύρισμα θα είναι ακόμα πιο έντονο. Το μανικιούρ και το πεντικούρ των διακοπών έχουν στόχο να αναδεικνύουν την sunkissed επιδερμίδα μας, αφού ειδικά αυτή την περίοδο τα άκρα μας βρίσκονται στο επίκεντρο και θέλουμε να δείχνουν πάντα περιποιημένα.

Από το sandy nude, μέχρι το banana yellow ή το φούξια, τα χρώματα που επέλεξε η Vogue, δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά σε μαυρισμένο δέρμα και θα κάνουν το καλοκαιρινό στυλ μας ακαταμάχητο.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή