Τσάντες: Τα 9 bag trends για το φθινόπωρο 2022

Τσάντες: Τα 9 bag trends για το φθινόπωρο 2022

Από τις supersized tote bags, μέχρι τα πιο αντισυμβατικά στυλ, αυτές είναι οι τσάντες που διεκδικούν μια θέση στην γκαρνταρόμπα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τσάντες βρέθηκαν στο επίκεντρο των catwalks για το Φθινόπωρο 2022, με τους σχεδιαστές να στρέφουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους στο lifestyle εκτός σπιτιού. Στα bag trends της νέας σεζόν συναντάμε διαφορετικά shapes και μεγέθη, trendy σχέδια που θα γίνουν οι επόμενες fashion obsessions αλλά και κλασικές τσάντες με αποστολή να αποτελέσουν τα staples του φθινοπώρου.

Οι μικροσκοπικές τσάντες της Chanel και του Balmain, χωρούν μόνο το κραγιόν μας, την ώρα που οι Bottega Veneta και Balenciaga πρότειναν τις μεγαλύτερες XXL bags. Οι Jil Sander και Loewe έμειναν πιστοί στα pouches, ενώ οι boxy bags δείχνουν να επιστρέφουν δυναμικά. Ροκ studs έκαναν την εμφάνισή τους στις τσάντες των Valentino και Alexander McQueen. Για όσες όμως θέλουν λάμψη και κάτι πιο edgy, οι glass bags των Coperni μοιάζουν μονόδρομος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή