Το πιο διαχρονικό χρώμα και σχήμα στα νύχια

Το πιο διαχρονικό χρώμα και σχήμα στα νύχια

Το είδαμε στην τελευταία εμφάνιση της Jennifer Lopez και φυσικά είναι το pinky nude

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Lopez φαίνεται να ζει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της. Μετά το γάμο της με τον Ben Affleck στο Las Vegas και το honeymoon που ακολούθησε στο Παρίσι, η σταρ ταξίδεψε στο Capri της Ιταλίας. Φυσικά δεν παραλείπει να μοιράζεται φωτογραφίες της, δίνοντας καθημερινή έμπνευση για summer dressing αλλά και για ανάλαφρα μακιγιάζ και trendy μανικιούρ. Όλα δείχνουν πως ο nail artist της Tom Bachik βρίσκεται μαζί της, γι’ αυτό και η J.Lo αλλάζει συνεχώς χρώμα στα νύχια της.

Το τελευταίο της μανικιούρ που επέλεξε για την εμφάνισή της στο φιλανθρωπικό Luisa Via Roma x Unicef Gala, είχε όχι απλά το πιο διαχρονικό χρώμα αλλά και το πιο κομψό σχήμα για τα νύχια. Πρόκειται για ένα pinky nude βερνίκι νυχιών που αναδεικνύει απόλυτα την επιδερμίδα της Jennifer Lopez και δείχνει σχεδόν φυσικό. Όπως αποκάλυψε ο Tom Bachik, χρησιμοποίησε την απόχρωση Field Fox του brand CND για να το πετύχει, ένα χρώμα διακριτικό και λαμπερό, που αναδεικνύει και τα κοσμήματά της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή