7 κομψά φορέματα που θα αγοράσετε τώρα και θα κρατήσετε για πάντα

7 κομψά φορέματα που θα αγοράσετε τώρα και θα κρατήσετε για πάντα

Αυτά τα φορέματα θα είναι πάντα στη μόδα, αποτελώντας επένδυση

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι 2022 είδαμε πολλά νέα dress trends να γεννιούνται, από τα αποκαλυπτικά cut-outs που τονίζουν το σώμα μέχρι τα πιο basic tank dresses. Υπάρχουν όμως περιστάσεις που απαιτούν απλά ένα κομψό φόρεμα. Ένα ραντεβού για δείπνο, ένα επαγγελματικό meeting, ένα πάρτυ ή και μια πρόσκληση σε γάμο, μας υπενθυμίζουν πως ένα elegant φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα μας.

Το κομψό φόρεμα δεν είναι φυσικά ούτε boring, ούτε office style. Πρόκειται απλά για ένα item με διαχρονικό στυλ που μπορεί να φορεθεί κάθε σεζόν, ανεξάρτηρα από τα trends. Με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, μεταμορφώνεται από πρωινό σε βραδινό. Το κομψό φόρεμα μπορεί να είναι σέξυ, με λεπτομέρειες όπως ένα βαθύ ντεκολτέ ή ένα πιο έντονο σκίσιμο στα πόδια. Σίγουρα πρόκειται γι’ αυτό το φόρεμα που την κατάλληλη στιγμή δίνει την λύση όταν δεν έχετε έμπνευση για styling.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή