Change Makers – Fashion: The Road Ahead: Το δεύτερο συνέδριο της Vogue Greece έρχεται

Change Makers – Fashion: The Road Ahead: Το δεύτερο συνέδριο της Vogue Greece έρχεται

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Καθημερινή και η Vogue Greece διοργανώνουν το δεύτερο διεθνές συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead, στις 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προσκαλώντας σύγχρονους leaders και σημαντικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν, να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Το τοπίο της μόδας μεταβάλλεται ξεκάθαρα πια προς ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον. Έννοιες όπως η βιωσιμότητα, τα NFTs, το inclusivity, ακόμα και η ενσυναίσθηση, ωθούν την βιομηχανία προς μία νέα κατεύθυνση, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο τον πραγματικό κόσμο γύρω μας και αναθεωρώντας την καταναλωτική συμπεριφορά.

Οι νέοι changemakers δεν διακρίνονται μόνο για το ταλέντο ή τις ηγετικές ικανότητες. Έχουν ενσυναίσθηση, αφουγκράζονται την κοινωνία, αγωνίζονται για ίσες ευκαιρίες. Εκφράζονται μέσα από την μοναδικότητά τους, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά τους και διεκδικούν μια ουσιαστική αλλαγή, αναδιαμορφώνοντας τη μόδα με νέους όρους.

Η Vogue Greece καλωσορίζει στη σκηνή του Change Makers – Fashion: The Road Ahead, την Guest of Honor Sharon Stone, τον creative director του οίκου Balmain Olivier Rousteing, τον κορυφαίο shoe designer και δημιουργό του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, τον iconic σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, την ηθοποιό και ακτιβίστρια Sarah Rafferty, μαζί με άλλους σημαντικούς ομιλητές και συντονιστές διεθνούς κύρους.

Το συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead εστιάζει σε βασικούς πυλώνες όπως τα NFTs, η θέση των brands στο metaverse, ο δρόμος για πιο βιώσιμες λύσεις στη μόδα, τα trends, το ελληνικό στοιχείο που συνεχίζει να κατακτά κορυφές, αλλά και το πόσο συνδεμένη είναι πάντα η μόδα με το σινεμά.

Μείνετε συντονισμένοι για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή