January Blues: 6 tips από τους ειδικούς για να αντιμετωπίσετε τη μελαγχολία των ημερών

January Blues: 6 tips από τους ειδικούς για να αντιμετωπίσετε τη μελαγχολία των ημερών

Η Blue Monday του 2023 μόλις πέρασε αλλά πολλοί από εμάς τείνουμε να κουβαλάμε αυτή τη μελαγχολία όλο τον Ιανουάριο. Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί για να το αποφύγουμε;

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που ο περισσότερος κόσμος ξεκινάει διατροφή, υπόσχεται να κόψει κακές συνήθειες, μπαίνει και πάλι σε πρόγραμμα και γενικά αναδιοργανώνεται. Αν και ως πρώτος μήνας του χρόνου προσφέρει σίγουρα αρκετό κίνητρο, η αλήθεια είναι πως σε πολλούς προκαλεί άγχος και δυσφορία καθώς νιώθουν πως τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δεσμευτούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Αυτό από μόνο του δημιουργεί στρες και μελαγχολία, και κάπως έτσι η Blue Monday γίνεται January Blues και όλοι αναρωτιόμαστε πώς θα ξεφύγουμε. Οι ειδικοί έχουν τη λύση – μπορεί η «συνταγή» να διαφέρει για τον καθένα, αλλά η κατεύθυνση είναι κοινή και τα tips που προτείνουν αρκετά βοηθητικά για να φέρουν την αλλαγή. Η Vogue τα συγκέντρωσε παρακάτω για να κρατήσετε σημειώσεις και να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με τη καλύτερη δυνατή διάθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή