Clean girl nails: 8 ιδέες για το πιο κομψό μίνιμαλ μανικιούρ

Clean girl nails: 8 ιδέες για το πιο κομψό μίνιμαλ μανικιούρ

Τα σχεδόν διάφανα νύχια είναι η μεγάλη τάση που ακολουθούμε τώρα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η clean girl αισθητική είναι μια τάση που ξεκίνησε στο TikTok και αναφέρεται στο ανεπιτήδευτο φυσικό στυλ. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.1 δισεκατομμύρια views και όλα δείχνουν πως μπορεί να εφαρμοστεί στα μαλλιά, το μακιγιάζ, τη διακόσμηση, την επιδερμίδα και φυσικά στο μανικιούρ μας. Το μεγαλύτερο nail trend στο Instagram αυτή τη στιγμή είναι το clean girl manicure, το οποίο έχουν υιοθετήσει από την Jennifer Lopez μέχρι την Selena Gomez.

Στην ουσία πρόκειται για τα περιποιημένα σχεδόν διάφανα νύχια, που δείχνουν super polished. Για το συγκεκριμένο εφέ στα νύχια, χρησιμοποιούνται sheer nudes και απαλά ροζ, πολύ κοντινά στη φυσική απόχρωση των νυχιών, με ένα πολυτελές όμως φινίρισμα. Μετά το βερνίκι εφαρμόζεται πάντα ένα glossy top coat για το απόλυτο λαμπερό εφέ.

Τα βήματα για το clean girl manicure

Στην κατηγορία των clean girl nails μπορεί να ενταχθεί και το baby french manicure με τη λεπτή λευκή γραμμή στο τελείωμα, όπως τα διακριτικά σχέδια στα νύχια. Όσο για το σχήμα; Τα νύχια είναι κοντά ή οβάλ με στρογγυλεμένες άκρες, για να διατηρείται το πολυπόθητο μίνιμαλ στυλ.

Το trending μανικιούρ που ακολουθούμε τώρα είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε, καθώς δεν έχουμε υιοθετήσει ακόμα τα ανοιξιάτικα χρώματα. Είναι chic και συνδυάζεται με κάθε στυλ, ακόμα και με το πιο edgy.

Η Vogue συγκέντρωσε τις ωραιότερες ιδέες για να υποκύψετε στην τάση της σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή