Γιατί δεν πρέπει να κοιτάζετε το κινητό σας όταν ξυπνάτε;

Γιατί δεν πρέπει να κοιτάζετε το κινητό σας όταν ξυπνάτε;

Μια μικρή συνήθεια που μπορεί να αλλάξει την διάθεσή σας κάθε πρωί προς το καλύτερο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει μια συνήθεια που μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάθεσή μας κάθε πρωί. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές το να μετατρέψουμε μια σκέψη που έχουμε ίσως μας φαίνεται απλή, στη συνέχεια όμως αποτελεί πρόκληση το να την κάνουμε συνήθεια. Όταν λοιπόν το καταφέρετε σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει  ότι η ευημερία σας θα βελτιώνεται εντυπωσιακά.

Αυτό λοιπόν που προτείνουμε να αλλάξετε κάθε πρωί με το που σηκώνεστε από το κρεβάτι, είναι να μην κοιτάζετε το τηλέφωνό σας μέχρι να τελειώσετε τις πρώτες ρουτίνες της ημέρας, όπως η περιποίηση προσώπου, το μπάνιο ή η γυμναστική. Στην πραγματικότητα, αν καταφέρετε να μην ασχοληθείτε με το τηλέφωνό σας μέχρι να φύγετε από το σπίτι, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στην καταπολέμηση του στρες που δημιουργεί μέσα μας η επαφή με την τεχνολογία. Σύμφωνα με το II Adecco Observatory όσον αφορά την συναισθηματική ευεξία και τους ψυχοκοινωνικούς παράγοντες, το 62% των εταιρειών θεωρεί ότι αυτό το είδος άγχους έχει ήδη σημαντικό αντίκτυπο στους εργαζομένους).

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή