7 αρώματα με βανίλια που θα γίνουν η νέα εμμονή μας

7 αρώματα με βανίλια που θα γίνουν η νέα εμμονή μας

Η μυρωδιά της βανίλιας είναι εθιστική και μένει αξέχαστη. Αυτά τα αρώματα το επιβεβαιώνουν.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γλυκά αρώματα έχουν ένταση, αναδύουν μια ζεστασιά και μένουν αναλλοίωτα για ώρες, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλή. Η βανίλια ανήκει σε αυτά τα συστατικά που συναντάμε σε αρώματα που μένουν αξέχαστα. Καθώς το Vanilla girl είναι το νέο Tik Tok trend που συγκεντρώνει ήδη 400 εκατομμύρια views, συγκεντρώσαμε αυτά τα αρώματα με βανίλια που αξίζουν σίγουρα μια θέση στο μπουντουάρ σας. Τι ακριβώς όμως κρύβεται πίσω από τον όρο Vanilla girl; Είναι το κορίτσι που αποπνέει κομψότητα και ηρεμία, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει. Η γοητεία αυτής της γυναίκας είναι η απλότητά της, αγκαλιάζει την θηλυκότητά της και νιώθει άνετα με όσα φορά ακριβώς γιατί αισθάνεται πάντα ο εαυτός της.

Η βανίλια ανήκει επίσης σε αυτά τα αφροδισιακά συστατικά που συναντάμε στα πιο ελκυστικά αρώματα σύμφωνα με την επιστήμη, ειδικά όταν αναμειγνύεται με ξυλώδεις νότες, patchouli, tonka bean. Δημιουργεί μια ηρεμία, συνδέεται με ευτυχισμένες στιγμές και ξυπνά νοσταλγικά συναισθήματα. Τα αρώματα με βανίλια μπορούν να έχουν μια εντελώς διαφορετική εσάνς, από κρεμώδη και γλυκιά, μέχρι smoky, πικάντικη ή και φλοράλ. Αρκεί να βρείτε αυτό τον συνδυασμό από νότες που κάνει το perfect match με την επιδερμίδα και την προσωπικότητά σας.

Οι έρευνες έχουν δείξει πως τα αρώματα με βανίλια είναι αυτά που κερδίζουν πάντα τα περισσότερα κοπλιμέντα, καθώς η μυρωδιά τους είναι εθιστική, οπότε έχουμε έναν ακόμα λόγο να πειραματιστούμε με αυτό το all-time classic συστατικό που όπως φαίνεται δεν χάνει ποτέ την αξία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή