Ανάποδο γαλλικό: Το νέο μανικιούρ της άνοιξης είναι super chic

Ανάποδο γαλλικό: Το νέο μανικιούρ της άνοιξης είναι super chic

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ αλλάζει στυλ για τη νέα σεζόν και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες σεζόν το γαλλικό μανικιούρ μας έχει συστηθεί με πολλούς νέους τρόπους. Εκτός από το διαχρονικό στυλ με το λευκό τελείωμα, βλέπουμε το colored french manicure με τις χρωματιστές άκρες, το baby γαλλικό μανικιούρ με τις πολύ λεπτές γραμμές, τα grunge french nails με το μαύρο χρώμα. Την άνοιξη 2023 όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ ή inverted french.

Αυτή τη σεζόν το μανικιούρ μας θα έχει διάθεση για πειραματισμούς τόσο όσον αφορά τα χρώματα, όσο και τα σχέδια. Ακόμα και το γαλλικό μανικιούρ εμφανίζεται με ένα twist, χωρίς να χάνει τη διαχρονική του αξία. Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε αυτό το εφέ, αρκεί να σχεδιάσετε τη λεπτή γραμμή στη βάση των νυχιών και όχι στο τελείωμα. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και δύο γραμμές, μια στη βάση και μια στο τελείωμα.

Η γραμμή του ανάποδου γαλλικού μανικιούρ δεν είναι απαραίτητα λευκή. Οι nail experts μας προτείνουν να προσθέσουμε χρώμα στα νύχια, όπως τα παστέλ της άνοιξης αλλά και πιο έντονα όπως το μαύρο ή το κόκκινο.

Αντλήστε ιδέες από τις προτάσεις της Vogue για να υιοθετήσετε το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή