Το καλύτερο περιτύλιγμα αυτοκινήτων το κάνει Κύπριος στο Λονδίνο (βίντεο)

Το καλύτερο περιτύλιγμα αυτοκινήτων το κάνει Κύπριος στο Λονδίνο (βίντεο)

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χρυσές (αλλά και ασημένιες και όλα τα άλλα χρώματα) δουλειές κάνει ο Αγγλοκύπριος Γιάννης Χαραλάμπους στο Λονδίνο, καθώς εξυπηρετεί τις προσωπικές προτιμήσεις κάθε ιδιόρρυθμου ή διάσημου ιδιοκτήτη σπορ αυτοκινήτου δίνοντάς του με τρόπο θαυμαστό την όψη που ζητά ο πελάτης.

Διάσημος πλέον και πέρα από τον Ατλαντικό, ο κ. Χαραλάμπους έχει ανοίξει κατάστημα μεταμόρφωσης οχημάτων στο Ενφιλντ, ένα εύρωστο προάστιο του βόρειου Λονδίνου με συμπαγή κυπριακή παροικία.

Με πελάτες όπως ο αρχισκόρερ της Αρσεναλ Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο μάγειρας-τηλεαστέρας Γκόρντον Ράμζι, η επιχείρηση Yiannimize (σύμπτυξη του ονόματος Yianni με τη λέξη customize που σημαίνει εξατομικεύω) είναι σύμφωνα με το περιοδικό Business Insider η κορυφαία επιλογή όσων θέλουν να κάνουν το σπορ αυτοκίνητό τους μοναδικό στην όψη. Κι αυτό διότι ο κ. Χαραλάμπους ειδικεύεται στην κάλυψη και αναμόρφωση σπάνιων και ακριβών αυτοκινήτων.

Στο πελατολόγιό του περιλαμβάνονται κορυφαίοι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, ενώ η αναμονή για εξυπηρέτηση είναι στο τρίμηνο, όλο τον χρόνο παρά την απασχόληση ούτε λίγο ούτε πολύ 20 εργαζομένων. Αλλωστε πρόκειται για… υπηρεσία που απαιτεί έως και πέντε ημέρες και κοστίζει μέχρι 15.000 ευρώ.

Με πληροφορίες από Business Insider, The Sun

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή