Celebrity Weddings: Οι διάσημοι που παντρεύτηκαν μέσα στο 2020

Celebrity Weddings: Οι διάσημοι που παντρεύτηκαν μέσα στο 2020

4' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Vogue συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει όλες τις λαμπερές γαμήλιες τελετές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2020.

Ποιοι είναι οι celebrities που παντρεύτηκαν μέσα στο 2020; Η Vogue σας παρουσιάζει όλες τις λαμπερές γαμήλιες τελετές που πραγματοποιήθηκαν φέτος:

Toni Garrn και Alex Pettyfer

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Now you really get to call me wifey ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TONI GARRN (@tonigarrn) στις

Αρραβωνιασμένοι από τα Χριστούγεννα του 2019, το 28χρονο top model και ο 30χρονος ηθοποιός που αγαπήσαμε στο Magic Mike, είπαν το «ναι» ο ένας στον άλλο στις αρχές Οκτωβρίου στο Berner Schloss Castle στη Γερμανία. Για την περίσταση, η Toni Garrn φόρεσε χρυσό φόρεμα από την εταιρεία Rat & Boa (κόστισε μόλις 95 δολάρια), το οποίο απογείωσε με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Emma Stone και Dave McCary

Αρραβωνιασμένοι από τον Δεκέμβριο του 2019, η Emma Stone είχε προγραμματίσει να παντρευτεί κρυφά τον Dave McCary τον Μάρτιο, αλλά ο Covid τους άλλαξε τα σχέδια. Ωστόσο, το ζευγάρι εμφανίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου με δαχτυλίδια που μοιάζουν με βέρες, ενώ πηγές επιβεβαιώνουν τα χαρμόσυνα νέα στο People.

Natalia Vodianova και Antoine Arnault

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OUI! 💝💝💝

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Vodianova (@natasupernova) στις

«ΝΑΙ», έγραψε η Natalia Vodianova κάτω από τις φωτογραφίες του πολιτικού της γάμου που με πολλή αγάπη μοιράστηκε στο Instagram. O γάμος της με τον Antoine Arnault έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2020 στο δημαρχείο και το γνωστό μοντέλο επέλεξε φόρεμα υψηλής ραπτικής Ulyana Sergeenko με ζώνη στη μέση και ένα ιδιαίτερο κέντημα στο στήθος.

Jessica Brown Findlay και Ziggy Heath 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

♥️wins every time . A weekend of dreams. Small celebrations felt HUGE. And now what a birthday! X I love you. ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JBF (@jessierbrownfindlay) στις

Η ηθοποιός από τη σειρά Downton Abbey παντρεύτηκε τον Ziggy Heath στα μέσα Σεπτεμβρίου 2020 σε μια μικρή τελετή με λίγους φίλους και οικογένεια. Για νυφικό, η ηθοποιός επέλεξε ένα ελαφρώς ρετρό και ρομαντικό σχέδιο, μια δημιουργία με ψηλή λαιμόκοψη, δαντέλα και κεντήματα.

Lily Allen και David Harbor

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) στις

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός του Stranger Things παντρεύτηκε το άλλο του μισό στο Λας Βέγκας σε μια τυπική τελετή. Η νύφη φορούσε μίνι φόρεμα Dior με μαύρα κουμπιά και πέπλο μεσαίου μήκους. Fun fact; Το ζευγάρι σταμάτησε για burger σε εστιατόριο junk food.

Πριγκίπισσα Beatrice και Edoardo Mapelli Mozzi

Aν και ο γάμος τους ήταν κανονικά προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου, η πριγκίπισσα Beatrice και ο Edoardo Mapelli Mozzi αντάλλαξαν επιτέλους όρκους σε μια κλειστή βασιλική τελετή στο All Saints’ Chapel Royal του Windsor. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 20 και μεταξύ αυτών παρευρέθηκε και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Vittoria Ceretti και Matteo Milleri

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

01.06.2020 🤍 from this day forward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vittoria Ceretti (@vittoria) στις

Μπορεί η σχέση τους να μετρά μόνο λίγους μήνες, αλλά η Vittoria Ceretti και ο Matteo Milleri αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα μικρό χωριό της Ίμπιζας αμέσως μετά την καραντίνα. Η νύφη φόρεσε Jacquemus και παντρεύτηκε τον DJ της καρδιάς της.

Lucky Blue Smith και Nara Aziza

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

CONGRATS !!!! @naraaziza @luckybsmith swipe for a beautiful love story 🤍💍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O R S E U N D I R I S (@orseund_iris) στις

Ο 24χρονος Lucky Blue Smith παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nara Aziza σε μία bohemian τελετή στην παραλία της Καλιφόρνια. Το μοντέλο ντυμένο στα μπλε με ένα εντυπωσιακό κοστούμι αντάλλαξε όρκους με την πλέον γυναίκα του, που επέλεξε ένα μοντέρνο ιβουάρ νυφικό από το brand Orseund Iris.

Pamela Anderson και Jon Peters

Σε πολύ κλειστό κύκλο γιόρτασε η Pamela Anderson τον πέμπτο της γάμο με τον Αμερικανό παραγωγό Jon Peters στο Μαλιμπού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σπίτι του Playboy και έβγαινε από το 1989, μέχρι που τελικά παντρεύτηκε αυτόν τον Ιανουάριο.

Σταύρος Νιάρχος και Dasha Zhukova

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#CouplesGoals Dasha Zukova & Stavros Niarchos #Repost @madameei with @reposter.app . #JetSet First picture of Stavros Niarchos and his wife Dasha Zhukova on their wedding party last night at Hotel Kulm in St. Moritz. She is wearing a stunning Valentino gown. Did you like it? Photo: German Larkin. . . . . . #StavrosNiarchos #DashaZhukova #winterwedding #saintmoritz #stmoritz #wedding #Royalwedding #valentinodress #greek #russia #russian #Abramovich #ivankatrump #royalfamily #billionaire #parishilton #romanabramovich #bride #bridetobe #monaco #pierrecasiraghi #highsociety #princesscaroline #parishilton #weddinggown #niarchos #weddingdress #karliekloss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) στις

Με φόντο το St. Moritz, ο Σταύρος Νιάρχος και η αγαπημένη του Dasha Zhukova γιόρτασαν τον γάμο τους με λαμπερούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Η πριγκίπισσα Beatrice, η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας, η Charlotte Casiraghi, αλλά και σταρ όπως Katy Perry, Kate Hudson, Miuccia Prada και Karlie Kloss ήταν μερικά μόνο από τα ονόματα που ταξίδεψαν για να παρευρεθούν στην πολυτελή τελετή που κόστισε περίπου 6,5 εκατομμύρια δολάρια. Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τον οίκο Valentino με ψηλή λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και μεγάλη ουρά.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή