Αέρας ανανέωσης για το Swift

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Suzuki παρουσιάζει το νέο Swift facelift, το μοντέλο που αποτελεί το πιο δημοφιλές σπορ hatchback της αγοράς. Οι αναβαθμίσεις του μοντέλου συνοψίζονται σε εξωτερικές αλλαγές που προσδίδουν έντονα σπορ χαρακτήρα, αναβαθμισμένο κινητήρα που προσφέρει αξεπέραστη οικονομία καυσίμου και επιπλέον συστήματα ασφαλείας που καθιστούν το Suzuki Swift την καλύτερη επιλογή της αγοράς. 

Το Swift αποτελεί τη δημοφιλή επιλογή των οδηγών σε όλο τον κόσμο που αναζητούν ένα eco friendly, κομψό και fun to drive hatchback. Το τρέχον Swift που κυκλοφόρησε το 2017 διακρίθηκε ως ένα μοντέλο μεταξύ των τριών κορυφαίων φιναλίστ στα βραβεία World Urban Car του 2018 και ξεπέρασε τις 745.000 πωλήσεις σε περισσότερες από 119 χώρες έως το τέλος του 2019. Το ανανεωμένο μοντέλο επιστρέφει εξοπλισμένο με επιπλέον προηγμένα συστήματα ασφαλείας. 

Διαθέτει ανανεωμένο δυναμικό στυλ, συμπεριλαμβανομένης μιας σπορ τρισδιάστατης μπροστινής μάσκας με την προσθήκη μιας στυλάτης διακοσμητικής λωρίδας χρωμίου, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου με ανανεωμένη σχεδίαση, τις νέες συναρπαστικές διχρωμίες αμαξώματος (στην πλούσια παλέτα επιλογών προστίθενται τέσσερις επιπλέον μοντέρνες διχρωμίες) καθώς και κομψές επιλογές χρωμάτων για τη διακόσμηση του εσωτερικού.

Εχει εξοπλιστεί με νέο κινητήρα K12D 1.2 DUALJET, ο οποίος συνεργάζεται με το υβριδικό σύστημα της Suzuki, το οποίο διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου μεγαλύτερης χωρητικότητας (από 3Ah στα 10Ah), παρέχοντας περαιτέρω βελτιώσεις στην απόδοση καυσίμου, διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική  γραμμική απόκριση σε όλο το φάσμα λειτουργίας του. Αναφορικά με τη μειωμένη κατανάλωση, η ιαπωνική εταιρεία ανακοινώνει μέση κατανάλωση 3,9 λτ./100 χλμ. Επιπλέον, η υβριδική τεχνολογική καινοτομία του νέου κινητήρα K12D έχει κατορθώσει να μειώσει αισθητά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2, με αποτέλεσμα οι εκδόσεις 2WD με μηχανικό κιβώτιο να προσφέρονται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

To νέο Swift αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή στην κατηγορία του. Εξοπλισμένο με επιπλέον συστήματα ασφαλείας όπως το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, το σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου και το σύστημα προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου, διατηρώντας παράλληλα την πληθώρα τον λειτουργιών που ήδη διέθετε. To νέο Suzuki Swift αναβαθμίζεται με τον καλύτερο τρόπο, κρατώντας ανέπαφα όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθορίζουν ως ένα μικρό αυτοκίνητο με fun-to-drive χαρακτήρα και προσθέτει την ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στα προτερήματά του. Η Suzuki πέτυχε διάνα τον σφυγμό της εποχής, προσφέροντας ένα σουπερμίνι με όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος οδηγός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή