Τα τέσσερα μεγάλα λάθη που κάνουν όσοι πίνουν κρασί

Τα τέσσερα μεγάλα λάθη που κάνουν όσοι πίνουν κρασί

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα είναι τα μεγάλα και κλασικά λάθη που κάνουν όσοι πίνουν κρασί, σύμφωνα με την οινολόγο Αμέλια Σίνγκερ.

Mπορεί να νωρίζουν ότι χρειάζεται συγκεκριμένο ποτήρι και πρέπει να συνοδεύεται από φαγητό το καλό κρασί… Ωστόσο, δεν γνωρίζουν ότι ανάλογα με το είδος του κρασιού, υπάρχει διαφορετικό ποτήρι.

Επίσης, σύμφωνα με την Αμέλια Σίνγκερ, είναι μύθος ότι το κόκκινο κρασί συνοδεύεται τέλεια με τα τυριά. Το κάθε κρασί μπορεί να ταιριάξει με διαφορετικά είδη τυριών λόγω της οξύτητας στη γεύση τους.

Πολλοί κάνουν λόγο για τη θερμοκρασία του κρασιού, όμως δεν γνωρίζουν σε ποια θερμοκρασία πίνεται ιδανικά το λευκό, σε ποια το κόκκινο, κ.ο.κ.. Το πρώτο χρειάζεται να είναι κρύο, ενώ το δεύτερο αρκετά ζεστό.

Τέλος, το πλέον συνηθισμένο λάθος είναι το σερβίρισμα του κρασιού αμέσως μετά το άνοιγμα της φιάλης.

Δείτε περισσότερα και πώς θα αποφύγετε τα παραπάνω λάθη στο παρακάτω βίντεο

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή