Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο «βάφτηκε» ροζ

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο «βάφτηκε» ροζ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, με το ροζ χρώμα να υπενθυμίζει στις γυναίκες την αναγκαιότητα της πρόληψης.

Για πρώτη φορά το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο συμμετείχε ενεργά στον αγώνα που γίνεται για να πειστεί το σύνολο των γυναικών ότι η πρόληψη σώζει ζωές και μπορεί να καταπολεμήσει και να νικήσει τον καρκίνο του μαστού. Ο αθλητισμός, η υγιεινή διατροφή και η διεξαγωγή τακτικών ιατρικών εξετάσεων αποτελούν το τρίπτυχο της υγείας κάθε ανθρώπου.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 20:00 το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο -από την πλευρά της οδού Αγίου Δημητρίου- με την χρήση ειδικού φωτισμού «βάφτηκε» ροζ, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο «βάφτηκε» ροζ-1

«Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο αποτελεί ορόσημο για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η πρόληψη είναι σημαντική και μπορεί να αποτρέψει σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος του μαστού. Ο αθλητισμός μεταφέρει το  μήνυμα «ακυρώνουμε τον καρκίνο – cancel cancer» δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γούλα, και συμπλήρωσε: «Το κάναμε για να υπενθυμίσουμε στις γυναίκες αλλά και στους άντρες πόσο σημαντικό είναι να προλαμβάνουμε, να εξεταζόμαστε και να συνδυάζουμε και την φυσική κατάσταση».

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας που τηρούνται, η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή