Οπαδοί του Μπάιντεν χορεύουν με το «All I Want For Christmas Is You» (βίντεο)
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Οπαδοί του Μπάιντεν χορεύουν με το «All I Want For Christmas Is You» (βίντεο)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης

Yπό τη μελωδία του κλασικού, χριστουγεννιάτικου τραγουδιού «All I Want For Christmas Is You», χόρευαν υποστηρικτές του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη του, σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με το Time Out Los Angeles, ο αυθόρμητος εορτασμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Οι κωμικοί και σεναριογράφοι Demi Adejuyigbe και Addie Weyrich ήταν οι υπεύθυνοι για αυτό το ξέφρενο πάρτι. 

Μάλιστα, η σκηνή έχει καταγραφεί σε βίντεο, στο οποίο διακρίνονται και οπαδοί να λικνίζονται επάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου. 

 

«Να σημειωθεί στα πρακτικά ότι αυτό είναι το αυτοκίνητό μου και ναι, η οροφή έχει πολλά βαθουλώματα και όχι, δεν μετανιώνω καθόλου, επειδή βλέπω τη χαρά που προκάλεσε. Τα αυτοκίνητα μπορούν να επισκευαστούν εύκολα. Η δημοκρατία μας πολύ πιο δύσκολα. Σταματήστε να ανησυχείτε για αυτά τα πράγματα και επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγη Ευχαρίστηση» έγραψε ο Addie Weyrich, στον λογαριασμό του στο Twitter.

To βίντεο ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter και η Μαράια Κάρει, γράφοντας «Είδα αυτό χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια των δικών μας εορταστικών στιγμών! Το παρακολουθώ και μοιράζομαι τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας με όλους σας». 

«Ας θυμηθούμε να παραμένουμε ασφαλείς, ώστε να έχουμε πραγματικά τα πιο Εορταστικά Χριστούγεννα» συμπλήρωσε.