Η Public-MediaMarkt στηρίζει τους ανθρώπους της με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Brainy.gr

Η Public-MediaMarkt στηρίζει τους ανθρώπους της με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Brainy.gr

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση προχώρησε η Public-MediaMarkt. Ο #1 omnichannel retailer στη χώρα προσφέρει στους ανθρώπους του δωρεάν πρόσβαση στην πρωτοποριακή πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης Brainy, η οποία αποτελεί πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους γονείς σήμερα.

Όπως αναφέρει στην «Κ» η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Public-MediaMarkt, Κατερίνα Μαντζώρου, «Η ενέργεια αυτή υπογραμμίζει έμπρακτα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Public-MediaMarkt. Αυτή η συνεργασία αποτελεί μία επιπλέον ένδειξη αναγνώρισης της σημασίας που έχουν οι άνθρωποι μας, οι οποίοι αποτέλεσαν την κινητήριο μας δύναμη για να φτάσουμε μέχρι εδώ που είμαστε σήμερα.»

Τι προνόμια αποκτούν οι εργαζόμενοι γονείς; Για αρχή, τα παιδιά έχουν μία επαγγελματική βοήθεια στο καθημερινό διάβασμα. Οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους και να κατανοήσουν σε βάθος το περιεχόμενό τους, μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό της πλατφόρμας. Τα βίντεο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία εκπαίδευσης που αξιοποιεί το Brainy, και το περιεχόμενό τους το επιμελούνται επαγγελματίες δάσκαλοι και καθηγητές.

«Η εργασιακή πραγματικότητα θέλει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού να εργάζεται από απόσταση. Όταν το προσωπικό αυτό είναι γονείς, η καθημερινότητα στο σπίτι μπορεί να είναι πιο επιβαρυμένη, καθώς τα παιδιά απαιτούν και αυτά ένα μεγάλο μέρος της προσοχής, πολλές φορές και κατά την ώρα της εργασίας», συνεχίζει η κα. Μαντζώρου.

«Με γνώμονα την παρούσα κατάσταση λοιπόν, η Public-MediaMarkt, φρόντισε με τη νέα αυτή συνεργασία να υποστηρίξει μαθητές και γονείς στην καθημερινή μελέτη στο σπίτι, τη δύσκολη αυτή περίοδο. Μία περίοδο όπου η τηλεκπαίδευση μετατρέπεται σε βασικό εκπαιδευτικό εργαλείο, η χρήση του Brainy μεγαλώνει την εξοικείωση των παιδιών με την τεχνολογία.»

Μετά το καθημερινό διάβασμα υπάρχουν συχνά τεστ και κουίζ, για να ελέγχεται τακτικά η πρόοδος ενός μαθητή. Οι γονείς έχουν μία άμεση επισκόπηση της πορείας των παιδιών και έτσι μπορούν να τους παρέχουν επιπλέον ενίσχυση αν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο. Η επιπλέον ενίσχυση μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα από το Brainy, καθώς η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα επιπρόσθετης, προσωποποιημένης υποστήριξης στους μαθητές που το χρειάζονται.

Η πρωτοβουλία της Public-MediaMarkt είναι σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε δει να πραγματοποιούνται τελευταία στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο. Πολλές είναι οι εταιρίες που αναζητούν τρόπους να υποστηρίξουν τους ανθρώπους τους για το μεγάλο πλέον διάστημα που εργάζονται από το σπίτι, αλλά, η Public-MediaMarkt το υλοποίησε με έναν άκρως ουσιαστικό τρόπο. Μέσω της πρόσβασης στην υπηρεσία Brainy, οι εργαζόμενοι της PMM δεν δουλεύουν απλώς πιο εύκολα από το σπίτι, αλλά, μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα στις σημερινές συνθήκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή