Click-away με άρωμα Βουκουρεστίου από τον οίκο Γκιουζένη

Click-away με άρωμα Βουκουρεστίου από τον οίκο Γκιουζένη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το 1955 ο οίκος κοσμημάτων Γκιουζένης έχει συνδυάσει τη φήμη του με την δημιουργία καλαίσθητων χειροποίητων κοσμημάτων με πολύτιμους λίθους. Συνεχίζοντας την παράδοση της ελληνικής χρυσοχοΐας σχεδιάζουν και κατασκευάζουν όλα τους τα κοσμήματα στην Ελλάδα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές στην κατασκευή και την επιλογή των πολύτιμων λίθων. 

Προσφέρουν υπηρεσίες “concierge” καθώς ο πελάτης μπορεί να συζητήσει με τους σχεδιαστές και να μοιραστεί τις ιδέες του ώστε να δημιουργηθεί ένα μοναδικό κόσμημα, όπως το είχε φανταστεί! Τα όνειρα έτσι δεν είναι ανάγκη να απέχουν από την πραγματικότητα!

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό για να περιγράψει την αγάπη τους για το ωραίο κόσμημα και την διαρκή προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών τους είναι το moto της εταιρείας: “Η οικογένειά μας θέλει να είναι ο κοσμηματοποιός της οικογένειάς σας”.  

Όλοι πλέον μπορούν να δούνε τις δημιουργίες τους και στο καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα www.giouzenis.com

Παραγγελίες γίνονται είτε με παραλαβή από το κατάστημα μέσω click-away ή αποστέλλονται στον χώρο σας.

Εκτός από τις δημιουργίες τους θα βρείτε και μια εξαιρετική συλλογή σε ρολόγια και είδη δώρων από εταιρείες όπως: LonginesMontblancTissotCorumST DupontMontegrappa και πολλές άλλες!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή