Hard Things: Το πρόβλημα είναι η ευγνωμοσύνη

Hard Things: Το πρόβλημα είναι η ευγνωμοσύνη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν μερικά χρόνια, η Abby Wambach πρώην ποδοσφαιρίστρια, προπονήτρια, δις χρυσή Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA και μέλος του Αμερικανικού Εθνικού Ποδοσφαιρικού Hall of Fame, βρέθηκε πάνω στη σκηνή, δίπλα στον μακαρίτη Kobe Bryant και έναν άλλο μεγάλο ποδοσφαιριστή, τον Peyton Manning, να περιμένει να τιμηθεί μαζί τους με το ESPYS Icon Award, ένα βραβείο που θα τους απένειμαν με αφορμή την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση.

Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη, λέει, νιώθω ευγνώμων και σκέφτομαι «Επιτέλους κι εμείς οι γυναίκες τα καταφέραμε!». Μέχρι που σβήνουν τα φώτα και συνειδητοποιεί ότι οι δύο άντρες συναθλητές της θα έφευγαν από κει σπάζοντας το κεφάλι τους για το πώς θα επενδύσουν τα εκατομμύριά τους, ενώ εκείνη, χάρη στο τεράστιο χάσμα αμοιβών που επικρατεί στον αθλητισμό, θα έσπαγε το κεφάλι της για το πώς να πληρώσει τη δόση του δανείου της εκείνο τον μήνα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή