Netflix: Όλες οι νέες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Απρίλιο

Netflix: Όλες οι νέες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Απρίλιο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας ακόμη μήνας που θα περάσουμε υπό lockdown μόλις κατέφθασε και ο πιο πιστός «φίλος» της καθημερινότητας εξοπλίζεται ξανά με νέο υλικό για να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για τον μήνα Απρίλιο, το αγαπημένο μας Netflix είναι πλούσιο σε νέες κυκλοφορίες από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ και μας κάνει να ανυπομονούμε για Σαββατοκύριακα “Netflix and chill” με ποπ κορν και σνακ, και γιατί όχι με homemade κοκτέιλ.

Netflix: Όλες οι νέες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Απρίλιο-1

1/6 ©Aiko Nakano | NETFLIX

Από την ευρεία γκάμα με τις νέες προσθήκες ωστόσο εμείς επικεντρωνόμαστε στις ταινίες μιας και έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα για να παρακολουθήσουμε από ταινίες τρόμου, μέχρι ρομαντικές κομεντί και ιστορικά δράματα που θα μας καθηλώσουν σε δύο ώρες απόλυτης χαλάρωσης. Καθίστε αναπαυτικά, καταγράψτε τις νέες κυκλοφορίες και προγραμματίστε cinema nights στο σπίτι που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μια επίσκεψη στον κινηματογράφο.

Madame Claude (02/04/2021)

Με φόντο το Παρίσι της δεκαετίας του 60, η δύναμη της μαντάμ Κλοντ ξεπερνά τα όρια της βιομηχανίας του σεξ, μέχρι που μια νεαρή γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα.

Netflix: Όλες οι νέες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Απρίλιο-2

2/6 ©Netflix

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή