Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά

Αυτό το Πάσχα το Public είναι εδώ για να βρεις εύκολα και γρήγορα όλα τα Πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

3' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι ήχο κάνει η χαρά; Τι χρώμα έχει η έκπληξη; Τι βλέμμα ζωγραφίζει ο ενθουσιασμός; Όλες οι απαντήσεις έρχονται φέτος σε συσκευασία δώρου από το Public. Δεκάδες προτάσεις σε λαμπάδες, gadget, games, βιβλία για αγόρια και κορίτσια, για ξεκούραστους νονούς και ενθουσιασμένα βαφτιστήρια. Πασχαλινά δώρα για μικρούς αλλά και για μεγάλους, για νονούς και γονείς, χειροποίητα ή με αγαπημένους ήρωες. Γιατί δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από δυο λαμπερά μάτια και ένα πλατύ χαμόγελο, όταν ανυπόμονα παιδικά χέρια παραμερίζουν το περιτύλιγμα του δώρου. Γιατί το Πάσχα στο Public η χαρά του παιδιού είναι πάνω από όλα.
https://www.public.gr/cat/pasxalina/

Παιχνιδολαμπάδες για αγόρια και κορίτσια

Η Έλσα αφήνει για λίγο την Αρεντέλα και έρχεται στο Public. Η βασίλισσα του πάγου με τα μακριά ξανθά μαλλιά, το χαρακτηριστικό γαλάζιο της φόρεμα και αποσπώμενες μπότες, όπως εμφανίστηκε στην ταινία Disney Frozen 2, έτοιμη να παλέψει για τους αγαπημένους της και τον λαό της. Το σετ Λαμπάδα Frozen 2 Opp Character Elsa περιλαμβάνει λαμπάδα.

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-1

Οι νίντζα και οι δάσκαλοι των στοιχείων είναι έτοιμοι για ένα ακόμα γεμάτο δράση τουρνουά, με μονομαχίες ανάμεσα στον Τζέι και στον Τζέικομπ ή στον Μπολόμπο και στον Γκράβις, στην πλατφόρμα μάχης του ναού. Ποιος άραγε θα πιάσει μια πολύτιμη λεπίδα από νεφρίτη και θα θριαμβεύσει στο Τουρνουά των Στοιχείων; Η συσκευασία Λαμπάδα LEGO® Ninjago Legacy Tournament of Elements περιλαμβάνει λαμπάδα Lego και το παιχνίδι Ninjago Legacy Tournament Of Elements 71735.

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-2

Χειροποίητες λαμπάδες

Η εταιρεία Glam & Plan συνδυάζει αρμονικά στα προϊόντα της τη δημιουργικότητα με το εκλεπτυσμένο γούστο και οι ξεχωριστές ιδέες και προτάσεις της ενθουσιάζουν. Η λαμπάδα με ξύλινο παιχνίδι δράκου για ατελείωτες ώρες διασκέδασης μετά την Ανάσταση θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις!

Επίσης οι μοναδικές χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες της Perfect Match έρχονται σε πρωτότυπα σχέδια φτιαγμένα με πολλή αγάπη και φαντασία. Κοντή στρογγυλή λαμπάδα σε χρώμα σοκολά δεμένη με σχοινί και στολισμένη με πολυτελή κορδέλα με μεγάλο κρεμαστό γούρι από χειροποίητο κεραμικό μάτι σε βεραμάν και μπεζ απόχρωση; Ή μήπως ψηλή πλακέ λαμπάδα σε χρώμα εκρού δεμένη με λεπτό κορδόνι και στολισμένη με κορδέλες, πον πον και ξύλινο κοπτικό λιονταράκι ινδιάνο;

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-3

Όλες οι επιλογές σε λαμπάδες και παιχνίδια εδώ

Για gamers

Η XBOX SERIES S είναι η μικρότερη και πιο κομψή κονσόλα ΧΒΟΧ! Διαθέτει την ταχύτητα και την απόδοση μιας ψηφιακής κονσόλας επόμενης γενιάς σε προσιτή τιμή. Διαθέτει μια άμεση βιβλιοθήκη 100+ παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων όλων των νέων τίτλων Xbox Game Studios, όπως το Halo Infinite την ημέρα που κυκλοφορούν, όταν προσθέτετε το Xbox Game Pass Ultimate. Προσφέρει απρόσκοπτη μετακίνηση μεταξύ πολλών παιχνιδιών άμεσα με το Quick Resume. Στην καρδιά του Series S βρίσκεται το Xbox Velocity Architecture, το οποίο συνδυάζει ένα προσαρμοσμένο SSD με ενσωματωμένο λογισμικό για ταχύτερο, βελτιωμένο παιχνίδι με σημαντικά μειωμένους χρόνους φόρτωσης.

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-4

Περισσότερα δώρα gaming εδώ

Για βιβλιοφάγους

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στο δωμάτιό σου όταν νυχτώνει; Ε, λοιπόν, όταν εσύ πέφτεις για ύπνο, τα παιχνίδια σου βγαίνουν να καλοπεράσουν! «Καληνύχτα, Πλανήτη», ένα τρυφερό εικονογραφημένο βιβλίο, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό κόμικ Liniers, που θα αποκαλύψει στους λιλιπούτειους αναγνώστες τις εκπλήξεις που κρύβει η νύχτα όταν εκείνοι κλείνουν τα μάτια τους.

«Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», το εμβληματικό μυθιστόρημα της Άλκης Ζέη, που με δική της έγκριση επαναδημιουργούν ως graphic novel η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση και ο κομίστας Δημήτρης Μαστώρος, σεβόμενοι την ατμόσφαιρα και το πνεύμα του πρωτοτύπου. Ένα graphic novel-φόρος τιμής από τους δημιουργούς νεότερων γενιών σ’ ένα αγαπημένο κλασικό βιβλίο της ελληνικής λογοτεχνίας για παιδιά και νέους.

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-5

Περισσότερα βιβλία εδώ

Δώρα τεχνολογίας

Το νέο Samsung Galaxy A52 με διπλάσια επεξεργαστική ισχύ, με τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, με οθόνη Infinity-O τεχνολογίας Super Amoled με αυξημένα 90Hz για καλύτερη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη μπαταρία. Απόλαυσε ultra high-res ανάλυση με τον κύριο φακό 64MP για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Επίσης η συσκευή έχει έναν Ultra wide φακό για φωτογράφιση τοπίων, μια κάμερα Macro για κοντινές φωτογράφησης αντικειμένων και μια κάμερα Depth για να μπορέσεις να δώσεις βάθος στις φωτογραφίες σου. Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό, το Galaxy A52 έχει την έκδοση Android 11 με την τελευταία έκδοση One UI 3 της Samsung για να είσαι σίγουρος ότι η συσκευή σου είναι ασφαλής από επιθέσεις με τεχνολογία KNOX.

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-6

Το Polaroid Now, η νέα αναλογική στιγμιαία κάμερα διαθέτει αυτόματη εστίαση για να σε βοηθήσει να απαθανατίσεις τις αγαπημένες σου στιγμές. Αυτή η σειρά είναι μια εξέλιξη των γνήσιων φωτογραφικών μηχανών Polaroid OneStep από τη δεκαετία του ’70 που έκαναν τη φωτογραφία εύκολη για όλους. Η συγκεκριμένη κάμερα διαθέτει χρονοδιακόπτη. Με ένα μόνο πάτημα, έχεις 9 δευτερόλεπτα για να συγκεντρώσεις τους φίλους σου και να χαμογελάσετε στον φακό.

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-7

Περισσότερα δώρα τεχνολογίας εδώ

Αν δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε για τους αγαπημένους σας αυτό το Πάσχα, μπορείτε να εμπιστευτείτε την επιλογή σε αυτούς, δωρίζοντας την Public e-gift card. Φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά λεπτά μέσω email ή sms και δίνει αμέτρητες επιλογές από 10 ως 500 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πασχαλινά δώρα για χαρούμενα παιδιά-8

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή