4 τρόποι να ανακτήσει το δέρμα σας τη χαμένη λάμψη πριν το καλοκαίρι

4 τρόποι να ανακτήσει το δέρμα σας τη χαμένη λάμψη πριν το καλοκαίρι

Περιποιηθείτε προσεκτικά το δέρμα σας πριν καταφθάσει το καλοκαίρι και διασφαλίστε πως θα το υποδεχθείτε στην καλύτερη εκδοχή σας.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς πλησιάζει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα και το καλοκαίρι διαφαίνεται πια στον ορίζοντα, ήρθε η ώρα να μπούμε ξανά σε πρόγραμμα, είτε αυτό είναι με γυμναστική είτε με ένα νέο κούρεμα. Αντίστοιχα, όσον αφορά την επιδερμίδα μας, και μετά από ένα χρόνο που περάσαμε με κοντινά στο Zoom, δεν έχουμε εξετάσει ποτέ πιο εξονυχιστικά το δέρμα μας, δίνοντας έμφαση σε ρουτίνες περιποίησης που λειτουργούν κατάλληλα για εμάς και μας χαρίζουν την όψη υγείας που έχουμε ανάγκη.

Μπαίνοντας όμως στην τελική ευθεία, χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό. Ένα beauty routine που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα μας, κάνοντας την πιο λαμπερή από ποτέ. Τις προτάσεις μας για τέλειο δέρμα, θα τις βρείτε παρακάτω.

Τόνωση και ανόρθωση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICHELLE INFUSINO (@michelleinfusino)

 

O απόλυτος οδηγός για τόνωση του δέρματος, το FaceGym, έχει αποκτήσει viral status στο TikTok τα τελευταία χρόνια, χάρη σε μερικές πολύ χρήσιμες ασκήσεις γυμναστικής για τους μύες του προσώπου και του λαιμού. Χιλιάδες θεατές από όλο τον κόσμο ακολούθησαν τις οδηγίες της εφαρμογής για εκγύμναση του κάτω μέρους του προσώπου και είδαν θεαματικά αποτελέσματα.

Ένα και μόνο workout αφήνει τους μύες αναζωογονημένους, καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και απελευθερώνει την ένταση που συσσωρεύεται στο σαγόνι. Ωστόσο, όπως και με κάθε είδος γυμναστικής, η συνέπεια είναι το κλειδί, επομένως 2 με 3 φορές την ημέρα είναι μια καλή αρχή για να δείτε αποτελέσματα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή