Eίναι γεγονός, το Elite επιστρέφει στο Netflix για την τέταρτη σεζόν

Eίναι γεγονός, το Elite επιστρέφει στο Netflix για την τέταρτη σεζόν

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μια από τις δημοφιλέστερες εφηβικές σειρές στο Netflix, το Elite έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως οι οποίοι ανυπομονούν για την τέταρτη σεζόν του σόου. Με ημέρα της πρεμιέρας να έχει οριστεί η 18η Ιουνίου, καταλαβαίνετε πως οι απορίες για το τι θα δούμε από εδώ και πέρα είναι πολλές, και εμείς συγκεντρώνουμε ό,τι πληροφορία έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για να σας τις απαντήσουμε.

Eίναι γεγονός, το Elite επιστρέφει στο Netflix για την τέταρτη σεζόν-1

1/2©Manuel Fernandez Valdes | Netflix

Τι θα παρακολουθήσουμε την 4η σεζόν

Τα επεισόδια της νέας σεζόν του Elite περιστρέφονται γύρω από ένα αναπάντεχο συμβάν: ένας νέος διευθυντής αναλαμβάνει καθήκοντα στο Las Encinas με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πλοκή του σεναρίου. Τη νέα του θέση ακολουθούν και τα τρία παιδιά του, τρεις κακομαθημένοι έφηβοι που είναι διατεθειμένοι να βάλουν τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο για να κάνουν αυτό που θέλουν. Η δύσκολη συμπεριφορά τους και η αντίδραση των γνωστών σε εμάς μαθητών θα οδηγήσει μοιραία σε ένα ατύχημα που θα χρειαστεί έρευνα για να διαλευκανθεί.

Ποιοι χαρακτήρες παραμένουν

Eίναι γεγονός, το Elite επιστρέφει στο Netflix για την τέταρτη σεζόν-2

2/2©NIETE/NETFLIX © 2020

Στη 4η σεζόν θα έχουμε διάφορες απώλειες, με το αρχικό cast να αναδιαμορφώνεται καθοριστικά. Ωστόσο, αυτοί που παραμένουν είναι οι Samuel ( Itzán Escamilla ), Guzmán ( Miguel Bernardeu ), Ander ( Arón Piper ), Omar ( Omar Ayuso ), Rebeca ( Claudia Salas ) και Cayetana ( Georgina Amorós ). Oι Ester Exposito, Danna Paola, Álvaro Rico, Mina El Hammani και Jorge López δεν θα συνεχίσουν στη σειρά.

Ποιες είναι οι νέες αφίξεις στο Las Encinas

Ο ηθοποιός Diego Martín θα υποδυθεί τον νέο διευθυντή, ενώ τα τρία παιδιά του θα υποδυθούν οι Carla Diaz, Martina Cariddi και Manu Ríos. Επίσης, ο Pol Granch, ένας από τους πιο ανερχόμενους νέους μουσικούς στην Ισπανία και διακεκριμένο ταλέντο από την Vogue, θα κάνει το ντεμπούτο του στην οθόνη ως νέος μαθητής.

Υπάρχει τρέιλερ;

 

Όχι ακόμα αλλά θα το έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή