Call Μy Αgent: Επιστρέφει με 5η σεζόν και ταινία

Call Μy Αgent: Επιστρέφει με 5η σεζόν και ταινία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eίναι γεγονός, η επιτυχημένη γαλλική κωμωδία που προβάλλεται στη χώρα μας από το Netflix, επιστρέφει με νέα σεζόν, όσο η πρόσφατη τέταρτη της σειράς θεωρητικά θα ήταν και η τελευταία. Η ανακοίνωση για την πέμπτη σεζόν έγινε από τον Thomas Anargyros, διευθυντή της εταιρείας παραγωγής που είναι υπεύθυνη για τη σειρά. Ταυτόχρονα, ο Anargyros ανακοίνωσε και την κυκλοφορία μιας Call My Agent ταινίας, η οποία μάλιστα προορίζεται να προβληθεί στο τέλος του χρόνου η στην αρχή του 2022.

Call Μy Αgent: Επιστρέφει με 5η σεζόν και ταινία-1

1/2©Chritophe Brachet | Νetflix

Αν και νωρίς ακόμη, φημολογείται πως η ταινία θα ταξιδέψει τους χαρακτήρες που έχουμε λατρέψει ως celebrity talent agents στη Νέα Υόρκη. Η πέμπτη σεζόν αναμένεται να προβληθεί μετά την ταινία και όπως λέγεται θα λειτουργήσει ως reboot της σειράς, με τελείως νέο cast στους ρόλους των agents.

Call Μy Αgent: Επιστρέφει με 5η σεζόν και ταινία-2

2/2©Chritophe Brachet | Νetflix

Δεδομένης της δημοφιλίας της σειράς, μια αγγλική εκδοχή της ετοιμάζεται από τον John Morton, δημιουργό της κωμωδίας W1A στο BBC. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να ξαναδημιουργήσω ένα τόσο υπέροχο σόου σαν το Call My Agent για το αγγλόφωνο κοινό», δήλωσε ο Morton.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή